Ny sajt!

Camilla Björkman

Publicerades: 17 april, 2014

Jag är så glad att kunna presentera nya driva-eget.se som just i detta nu håller på att rullas ut. X-Com i Eskilstuna med VD Per Forsberg i spetsen har slitit hårt i flera månader för att kunna lansera idag, och jag, Anders (Driva Egets grundare) och Maja-Stina (vår webbredaktör) har länge jobbat med att ta fram nya funktioner och guider.

Det har varit så roligt att bygga den här sajten, kanske framför allt för att jag har upptäckt hur otroligt mycket material som faktiskt ligger här redan. Hundratals smarta, välskrivna guider av duktiga skribenter – vissa som jag faktiskt glömt bort att vi hade – roliga kalkyler och bra digitala tjänster som vår tidigare webbutvecklare Linus Glansholm och Anders tagit fram under åren,  forumtrådar som hänger ut fakturaskojare, blogginlägg … hur mycket som helst. Det låter larvigt, men i natt när jag klickade mig runt på nya sajten som då ännu inte gått live kände jag en sådan kärlek till den här sajten som jag ju jobbat med sedan 2009 (då som webbredaktör).

Och nu har vår bebis fått ett nytt utseende och en massa annat kul som du kan läsa om här. Därför är jag förstås supernyfiken på att höra vad du tycker om allt det nya? Lämna en kommentar eller skicka ett mejl till camilla@driva-eget.se.

Glad påsk!