Nytt inslag i bloggen!

Maja-Stina Skarstedt

Publicerades: 7 februari, 2014

I dag tänker jag köra igång ett nytt inslag i bloggen – en enkät med företagande föräldrar. Kända, framgångsrika, spännande, okända, kreativa. Ja, alla olika sorters.

Först ut är en grafisk formgivare och illustratör som jag har supergillat länge: Isabelle Norman Sällström från Piteå som driver Isa Form AB.

Hon är även mamma till Theo, snart åtta år, och Eddie snart tre år.

Så, vad är det mest positiva med kombon att vara företagare och förälder?

– Jag har mer ledig tid med barnen än om jag skulle ha jobbat 8-17. Jobbet är flexibelt och jag kan jobba efter att barnen har lagt sig, förlänga sommarlovet och andra lov. Jag har också sett till att vara ledig en dag i veckan med dem då jag lägger ifrån mig jobbet helt och hållet.

Vad har du på gång i ditt företag just nu?

– Jag jobbar med flera frilansuppdrag till bland annat Bigso och Skellefteå kommun samt skissar på nya produkter till min formbutik.
 

Läs mer om Isa Form HÄR – och har du någon företagande föräldrar som du vill ha svar från, önska gärna: majastina@driva-eget.se

Form a' la Isa.

Ha en fin fredag! I helgen ska jag ta tillvarata företagar- och föräldrafriheten genom att resa iväg med Sven söderut! (Må alla SJ-gudar vara med oss.)