Olika event är olika bra för att träffa och lära känna folk på

Katarina Widoff

Publicerades: 28 augusti, 2010

I Hudiksvalls Tidning står det att Gävleborgs landsting ger Stocka Filmfestival ett av kulturprisen.

”Festivalen utgör ett inspirerande exempel på hur entusiasm, samarbete och kompetens kan lyfta kulturlivet i landsbygden till något utöver det vanliga” står det i motiveringen.

Stocka är ett litet samhälle, sådär en 300 hushåll, varav några är fritidsboende. Trots det arrangerar bygden en filmfestival vartannat år med stora filmer under hela festivalen och stort mingel på premiärkvällen.

Jag var med för två år sedan. Då träffade jag många ur kommunens ledning, och även från kringgränsande kommuner, många från bygden och landshövdingen. Klart jag trivdes som fisken i vattnet och jag tog också tillfället att prata med många nya och gamla bekanta, dvs nätverka och mingla.

Alla tillfällen till att ses är bra och bör prioriteras, men allt behöver inte vara för arbetslivets mål även om det kanske blir det i förlängningen. Att jag var med på förra filmfestival premiären gjorde att jag som företagare i regionen blev inbjuden till Gävle slott och landshövdingens mingelbuffé ett halvår senare.

Klart att alla kontakter kan ge något mer och mersmak! Hoppas du har några roliga event att gå på framöver. Missa inte 8 september i Stockholm, då jag och Anders Andersson arrangerar ett mingel och nätverkstillfälle. 6 oktober kommer jag tillsammans arrangera en träff med fokus på att nätverka både i verkligheten och på nätet, denna gång blir det i Gävle.

Det kommer bli spännande, hoppas vi ses! hälsar Katarina på www.komfab.se