Personliga kontaktnät ger utveckling.

Katarina Widoff

Publicerades: 14 oktober, 2010

Fick frågan kring att nätverka och mingla för att delta i Tele2s nyhetsbrev. Sitter också precis och skriver klart på min nästa bok. Den kommer såklart handla om att bygga personliga kontakter, för att nå ökad lönsamhet.

Det är alltid roligt att få summera det jag kan och det jag står för. Uppskattningen från andra som lyssnar på mig ger mig energi att utvecklas. Med beröm kommer vi långt!

Det är intressant att prata om hur vi beter oss och varför. Hur olikheterna blir likheter och hur nära meningsskiljaktigheterna ändå är.

Alla tycker inte att det är viktigt att nätverka och vissa tycker att det är sååå otroligt banalt att mingla att det inte ens borde finnas utbildningar inom det. Jag var med i en artikel i tidningen Ny Teknik och mingelstilar och mingelattribut. Den ligger också på nätet och jag kollade upp läsarnas kommentarer för ett tag sedan. En man hade skrivit något i stil med "jaha, och vi andra vi jobbar". Jag antar att han var tekniker och inte såg sin del i att dra in nya och fler affärer till företaget.

Men att mingla är inte banalt och många vill ha hjälp att komma över osäkerheten för att prata med de man inte känner. Gå därför en kurs! och börja bygg upp ditt kontaktnät, du har allt att vinna på det! Personliga kontaktnät kan hjälpa dig att nå dina drömmar och få dig närmare dina mål. Dessutom kommer du med all sannolikhet att lära känna någon ny person, och lära dig något nytt inom något område som du aldrig har varit i närheten av.

Vi ses i vimlet, hälsar Katarina på www.komfab.se