Personligt entreprenörskap – ett förhållningssätt till livet

Marcus Frödin

Publicerades: 9 maj, 2014

Entreprenörskap i traditionell bemärkelse brukar oftast förknippas med företagande. För mig är ett personligt entreprenörskap så mycket mer än så, även om det ibland utspelas inom ett företagande. Det handlar istället om den kraft som driver dig framåt, som gör att du tar dig från där du är i dag till dit du vill komma, steg för steg, oavsett vad det gäller.

Personligt entreprenörskap är ett förhållningssätt till livet och allt du gör. Det handlar om att ställa in ditt fokus på möjligheter så att du ser dem när de dyker upp. Det handlar om att ta sig an möjligheterna med kraft, lust, vilja, energi och inspiration. Det är att göra saker, vara handlingskraftig – att verkligen våga ställa den där frågan och vara beredd att möta svaret.

Personligt entreprenörskap är bron mellan tanke och handling. Din förmåga att göra verklighet av dina idéer. Idéer om hur du vill leva ditt liv och om de saker du vill skapa i ditt liv. Att göra saker handlar inte om att bara om att få vad som helst att hända, utan om att göra just det som du känner för just nu i livet. Det som är bra för dig och som samtidigt också är  bra för världen. Hitta dina personliga passioner!

Så vad är din passion här i livet?

Enjoy

/Marcus