Semesterstress?!

Helena Kubicek Boye

Publicerades: 14 juni, 2012

Ber om ursäkt att nya inlägg lyst med sin frånvaro här på bloggen, men jag vet helt ärligt inte vart april och maj och snart juni tagit vägen.

Vet du?

Mer hektisk period har jag sällan upplevt, allt som ska göras klart innan sommaren, och allt det som ska planeras efter sommaren. Och såklart frågan för många av oss egenföretagare, hur täcker vi upp för sommaren?!

Nästa vecka, på torsdag morgon, är jag med i SR Kristianstad och pratar om semesterstress. Och själv har jag varit mer stressad än någonsin, komiskt och ironiskt i sig. Men även en psykolog, eller kanske just en psykolog lever inte som hon lär alltid, Inför det vill jag därför gärna veta hur du ser på det.

* Vad är semesterstress?
* Hur känner du inför sommaren/semestern?
* Vad kan stressa dig mest inför semestern?

Som egenförtagare är det nog ofta balansen mellan aktivitet och vila som är det största problemet. Egentligen jobbar vi ju alltid med något. För att jag ska känna mig helt ledig behöver jag helst åka bort och byta miljö.

Hur gör du för att veta att du får den där semestern du längtar efter, utan att stressa dig igenom den?

Och här kommer en bild på när jag var i Landskrona häromdagen på möte med ny partner och ny kund. Jättespännande. Men, kan man tro att det är mitt i juni??!