Sen ska jag omfamna varenda liten Snoris!

Carl Svahnström

Publicerades: 22 maj, 2012

Om några veckor lämnar båten Hong Kong. Båten med de allra första Snorisarna. 
En månad senare står jag vid Stockholms kaj, lutandes mot min lastbil och väntar in kranen som med sina jättearmar greppar den blåa containern och landar den mjukt intill fartyget. Sen ska jag omfamna varenda liten Snoris!

Det känns otroligt häftigt att tillverkningen äntligen är igång. Jag har under tillverkningsarbetet känt mig som en liten ettrig Jack Russel-terrier. Trots mina små volymer har jag ändå fått igenom mina högra krav på tillverkningen. Men det har inte varit lätt. Höga krav tillsammans med en liten tillverkning måste kompenseras med en stark tro på produkten från tillverkaren, det vill säga tillverkaren måste tro att volymerna på sikt kommer bli riktigt stora. Där har min partner Daniel i Berlin gjort ett väldigt bra arbete med våra kollegor i Kina som är lyriska över produkten.

Jag kommer snart att berätta mer i bloggen om mina lanseringsförberedelser och den kommunikationssatsning jag kommer att göra för att alla småbarnsföräldrar ska känna till Snorisen. Hör gärna av dig om du har funderingar, frågeställningar eller tips kring det jag berättar om i bloggen.

Klicka på bilden för att se när jag sätter ihop produkten!