Ska jag samarbeta eller..

Lisbet Olofsson

Publicerades: 15 september, 2009

För några år sedan hittade jag en kollega som jag började samarbeta med.  Det hela började väldigt oskyldigt, hon såg något i mig och mitt företag som attraherade henne. Just då var jag lätt less, frustrerad och uttråkad.

Vi träffades på en utbildning där hon var kursledare, det första hon gör är att gå fram till mig och ösa beröm över den bok som hon hade läst av mig;
*Sluta stressa*. Sedan bestämde vi ett lunchdatum. Hon bor 7 mil norr om mig.

Bitte har sin huvudinriktning inom områden som personlig utveckling, motivation, inspiration, avslappnings metodik, mentalträning, stressfrågor, förebyggande, livsstilsförändringar, samtalspartner, mentalt bollplank och utbildningar.

Vi kompletterar varandra, i samma bransch med liten annan inriktning. Hon coachar individer och jag grupp, hon har fokus mer på det mentala planet och jag mer på fysiska.

Vi såg bara fördelar med att jobba tillsammans när man har samma inriktning, vi slog inte ihop våra företag utan jobbade individuellt men tillsammans. Vi hade en gemensam produkt där jag stod för en del och hon stod för den andra.

Jag tänker under kommande inslag berätta mer om fördelarna och vad mer vi har hittat på under tiden. Det har funkat väldigt bra för mig.
 
Har du någon kollega som du jobbar med?

Bloggar även på VK

 

Lisbet
HälsoZam