Sweden Business Mastery – för dig som vill lyckas som företagare

Max Söderpalm

Publicerades: 28 januari, 2014

Här får du som är företagare tre frågor:

Vill du öka din omsättning med 300 % och samtidigt maximera din vinst?

Skulle du vilja ha konkreta råd och knivskarpa metoder av Sveriges mest erfarna experter för att ta nästa steg i utvecklingen?

När tränade du på att bli framgångsrik senast?

Många av dom jag coachar är egna företagare. Alla har det gemensamt att dom har så mycket att göra att dom ofta glömmer att träna. Man hinner inte.

Det är tragiskt. För hur ska man kunna bli bäst i sin bransch eller nå sina mål om man inte tränar? Det går inte i OS eller VM. Det går inte heller i affärer.

Jag beslöt mig för att göra något åt det. Tillsammans med tre coachkamrater tog jag fram en lösning. Och det är inte vilka tre som helst…

Max, Kjell Enhager, Magnus Helgesson, Tomas Enhager

Sweden Business Mastery är en unik träning som hjälper dig att maximera rätt saker i ditt företag eller karriär. Den är till för dig som är Företagsledare, Stjärnsäljare, Affärsmän eller Affärskvinna och vill se ditt företag eller din karriär gå från bra till världsklass.

Konceptet är framtaget av Sveriges mest erfarna och respekterade experter och tränare inom de kritiska områden som du måste behärska och bemästra för att lyckas.

– Kjell Enhager hjälper dig med Mål, Ledarskap och Mental styrka
– Max Söderpalm hjälper dig med Försäljning och Marknadsföring
– Magnus Helgesson hjälper dig med Entreprenörskap, Vision och Varumärke
– Tomas Enhager hjälper dig med Hälsa, Värderingar och Coaching

Du får under en fullspäckad dag den röda tråden till framgång och dom bästa råden av alla fyra. Med föreläsningar och egna övningar. Viktigt! Allt som händer under dagen hänger ihop. Du får vara med om en dag där helheten är betydligt större än summan av alla delarna.

Dessutom medverkar varje gång en hemlig gäst. En riktig stjärna som gjort det som lärs ut och blir den som gör teorierna till verklighet.

Sweden Business Mastery tar du nästa steg för att maximera ditt företag och karriär till att nå dina mål. Du får konkreta verktyg att börja tillämpa direkt i företaget. Och möjlighet till fortsatt träning i samma koncept.

Vi vågar påstå att Sweden Business Mastery är skillnaden som gör skillnaden.

Idag släpps biljetterna till:

Malmö 6 maj Börshuset
Umeå 8 maj SF
Göteborg 13 maj Posthotellet
Stockholm 14 maj Rival

Begränsat antal platser och stor efterfrågan. Boka NU!

Till info och biljettbokning