Tack för året som gått!

Carl Svahnström

Publicerades: 6 januari, 2011

Jag hade en otroligt bra avslutning på året. Snorisarna gästspelade i flera tidningar, bland annat Svenska Dagbladet, E24 och i sista numret av Driva Eget.

Artikeln i SvD kom som en chock då min telefon vibrerade så högt att jag flög upp ur sängen, dagen efter Nobeldagen. Det var ett sms från min coach Mona. ”Grattis Carl till en fin artikel i SvD” varpå jag rusar ned till Ica för att handla tidningen. Bortsett från några småpuffar fick jag en helsida i nobelnumrets näringsbilaga. Otroligt! Kika på artikeln här

Anders tyckte också att det var dags efter en uppföljning på tävlingen ”Affärschansen” – Driva Egets tävling som jag lyckligtvis vann i september förra året. – Nu ordnar du en bild på några småbarnsföräldrar som prövat Snorisarna så kan vi få ut artikeln i decembernumret. Dagen efter satt jag på bussen till Kungsängen där en av familjerna som testat Snorisarna bor.

De var otroligt snälla som lät mig komma ut med kort varsel att ta några bilder till artikeln. Känslan att se pappa Björn med dotterna Saga och sonen Folke i knät bakom Snorissagan var mäktig. När jag dessutom får höra att Snorisarna har hjälpt dom blir jag alldeles varm inombords, och senaste tidens hårda slit känns så himla värt. Bilderna blev jättefina.

Hoppas att ni har fått en fin start på nya året!

Carl