Tack för den här tiden – och kör så det ryker!

Camilla Björkman

Publicerades: 6 december, 2015

I förra veckan skrev jag min sista ledare i Driva Eget nr 8/2015, som kommer ut nu i december. För som jag skrivit tidigare här på bloggen går jag nu vidare till nya utmaningar och lämnar Driva Eget.

När jag 2009 sprang in i Driva Egets grundare Anders Andersson på ett bokmingel anade jag aldrig att det skulle vara starten till den roligaste tiden i mitt liv, först som webbredaktör här på sajten och därefter som chefredaktör när Anders ville växla ner till heltid (ett litet internskämt, Anders är nu 70 år men är fortfarande lika aktiv).

Men så blev det.

Jag har aldrig lärt mig så mycket som under min tid på Driva Eget:

  • Av alla företagare som vi har skrivit om i Driva Eget och här på sajten. Tänk dig att du träffar nya företagare varje vecka med nya affärsidéer och nya sätt att genomföra dem på. Jag har blivit som ett stort uppslagsverk av framgångsfaktorer som jag kan ta med mig i framtiden. Det är fantastiskt.
  • Av att vi på Driva Eget själva är ett småföretag, precis som våra läsare. För att vi ska lyckas i det nya medielandskap som numera inte bara betyder en papperstidning har vi behövt tänka nytt, affärsutveckla och hänga med. Det i sig har varit otroligt lärorikt.
  • Av alla de fenomenala medarbetare jag haft äran att jobba med. Dels min mentor och föregångare Anders Andersson och dels alla fantastiska medarbetare som passerat genom åren och satt sitt avtryck på Driva Eget – ingen nämnd ingen glömd. Inte bara har det varit otroligt utvecklande, vi har haft så kul!

Men man ska sluta när det är som roligast, som det heter. Och nu är det dags för mig att gå vidare och lämna över chefredaktörsposten till Yasemin Bayramoglu. Varmt välkommen till Driva Eget, Yasemin!

Själv fortsätter jag i mediebranschen men börjar jobba med en helt ny målgrupp, nämligen unga kvinnor. Läs gärna mer på min sajt, där du också hittar mina kontaktuppgifter om du skulle vilja komma i kontakt med mig personligen.

Ett superstort tack för den här tiden, kära läsare. Det har varit en ära att få jobba med er som uppdragsgivare. Vi syns och hörs i framtiden på andra sätt.

Så länge önskar jag dig all lycka med företaget och som jag brukar säga: kör så det ryker!

Kram Camilla