Tack för i tisdags – och välkommen på kurs i juni!

Camilla Björkman

Publicerades: 17 maj, 2012

I tisdags höll jag en heldagskurs i sälj och förhandling för Servicebolaget (som ligger under Journalistförbundet). Jag är fortfarande helt uppfylld över hur kul det var, dels att få prata om något jag verkligen brinner för och dels att få träffa alla dessa fantastiskt trevliga, erfarna och kompetenta journalister (kanske någon som läser min blogg?). Vilket gäng!

När jag stod där uppe på scen så kände jag mig extra stolt över att vara frilansjournalist. Tänk va, inte bara jobbar vi i en extremt slimmad och underbetald bransch – vi säljer, pitchar, förhandlar, administrerar, nätverkar och hundra saker därtill. Och framförallt brinner vi för vad vi gör. Tänk att få stå framför 60 sådana frilansjournalister, som jag hade äran att göra i tisdags. Det var världens kick!

Jag är så glad att Servicebolaget ville ta in mig som föreläsare. Nu ska jag hålla en halvdagskurs till den 5 juni och då hoppas jag att ni som inte kunde komma sist kommer. Det är gratis för alla som är med i Servicebolaget och mycket prisvärt för er andra.

Tack till alla ni som kom och ha en fin helg, allihop!