Testa på något nytt!

Carl Svahnström

Publicerades: 10 maj, 2010

Jag har tidigare i bloggen berättat om ”Sunny Sunday” som är namnet för en session i temat personlig utveckling som jag och ett gäng samlas till varje söndag. På Sunny Sunday diskuterar vi hur vi kan leva mer enligt våra drömmar och visioner, både på ett inre och yttre plan. Att testa nya saker är ett bra sätt att få inspiration till det.

I lekfullhetens tecken gav vi oss för några veckor sedan ut på en runda i springfoto. Konceptet är populärt i USA och exempel på det kan man bland annat se i filmen ”Yes Man” där Jim Carrey spelar huvudrollen. Har ni inte sett den så kan jag verkligen tipsa!

Det finns så många saker man borde göra, så många möjligheter man borde ta vara på. Viljan finns någonstans därinne men det är så mycket lättare att ta ett kliv tillbaks och säga nej. Tänk på hur mycket ni missar med ett sådant mindset. Jag har tagit för vana att säga ”Ja” minst en gång i veckan då jag tvekar. Det är en bra början.


Såhär såg det ut när vi springfotade!

Vill passa på att tipsa om en riktigt bra bok, ”The seven habits of highly effective people”. Boken är en av de bästa jag läst inom ämnet personlig utveckling och den bjuder på en hel del goda insikter. För mig har den inneburit en hel del förändringar i mitt liv, framförallt hur jag prioriterar min tid. Högsta betyg!