Tjäna på sociala media

Redaktionen

Publicerades: 26 september, 2011

Här kommer en hälsning från mig Driva Egets senaste bloggare – Annica Thorberg. Jag är entreprenör och driver två företag. Jag brinner för entreprenörskap, marknadsföring och hur man skapar tillväxt i företag med nya smarta marknadsföringskanaler.

Jag har en lång erfarenhet som marknadschef i olika branscher och när jag kom i kontakt med sociala media världen för ett antal år sedan började använda det som en av strategierna i mitt företags kommunikation.

Jag kommer att blogga om hur du som företagare kan tjäna på att använda sociala media integrerat i ditt företags marknadskommunikation, försäljning, kundvård m m. Det blir allt från smarta tips, till konkreta ”to do-lists, till inspirerande exempel på företag som använder detta till att skriva om nyheter, trender, rapporter!

Överallt läser och hör vi om ”sociala media”, om att vi som driver företag ”måste börja använda sociala media”!

”Javisst, men det tar ju sån tid”, tänker du kanske.

Men jag ska visa dig att den tiden är en bra investering i ditt företag.
Medias bevakning och förmedling kommer mest från amerikanska källor – och väldigt lite från svenska. Och de förmedlar mest nyheter kring Facebook och Twitter!

Men det saknas konkreta exempel och idéer kring hur entreprenörer ska komma igång och hur vi ska integrera detta i våra företags dagliga verksamhet. Det ska jag berätta om.

Så vill du lära dig mer om hur du använder sociala medier i ditt företag hoppas jag du följer mina blogginlägg?

Annica Thorberg