”Uddevallas Fackeltåg kan gå vidare”

Ramona Byrö

Publicerades: 30 januari, 2012

Så skrev vår dagstidning Bohusläningen i lördags och jag tyckte det blev ett bra reportage och framförallt skitkul att ngn annan vill ta över rodret efter mig. Det är faktiskt samma kille som pryder omslaget på Driva Egets tidning!

smiley

 

Precis som jag beskriver i artikeln så är det en tung sten som släpper från mitt hjärta i samma skede som jag lämnade över facklan.
I 5 år har halva oktober, hela november och december varit tunga på många sätt och nu känns det så rätt att släppa detta event som blev en av mina starter på just företagandet. Dags att gå vidare där jag är väldigt mån om min tid just nu, då jag har 4 bolag som har siktet inställt på att dra igång på allvar under 2012!

På torsdag ska ett av mina bolag ”Pannkakerian AB” ha ett spännande möte med ett stort köpcenter som är intresserade av att veta mer om vårt koncept. I drygt ett år har jag och Karin format Pannkakerian och letar just nu efter ett bra läge som är otroligt viktigt att det blir just ”rätt läge” då detta kommer bli en referens för att sedan kunna starta fler enheter i västra Sverige och bygga en kedja. Läs gärna mer på vår blogg eller vår hemsida för att följa utvecklingen.

//Ramona