Utbilda dig

Redaktionen

Publicerades: 26 oktober, 2011

I detta blogg inlägg… Facebook Timeline
Jag har nu haft Facebook Timeline ett tag och enligt dem själva skulle detta lanseras 23 okt, och som vanligt lanseras det väl i USA först och sen plötsligt över en natt (eftersom vi har tidsskillnad) lär det dyka upp här.. Du kommer att bli förvånad tror jag!! Den stora Coverbilden är som en stor webbplats banner. Bara så du vet… Själv ska jag lägga in en Halloween Cover till helgen!

Själv tycker jag den nya Tickern inte är särskilt bra.. det är en som en ”online realtids” remsa där allas inlägg, låtar de lyssnar på just nu etc rinner in. Tar mycket plats och har inte lyckats hitta nåt ställe att ta bort den på…. Har man dessutom ”chat funktionen” på så är det inte mycket plats kvar för profilsidan!

Fortsätter med ”7 steg att integrera sociala media i den externa kommunikationen” –

Idag steg 3 – Utbilda dig
Det påstås att vi skandinaver är s k ”early adopter” och gärna hänger på nya saker tidigt, och detta med sociala medier är inget undantag! Men jag rekommenderar verkligen dig som känner dig osäker på hur och vad du ska göra i ditt företag. Och min absoluta rekommendation att utbilda dig, läs böcker, bloggar, (t ex min här på Driva Eget) gå på kurser, föreläsningar! Både Facebook och Linkedin har egna ”Training Resources och webinarer om olika funktioner – de är jättebra. Du kan även hitta deras olika utbildningsdelar via YouTube! 

Ett annat bra sätt är att själv Gilla Facebooks Egna sida (de har redan 54 miljoner fans) men då får du snabbare information om nyheter!

Har du frågor, ställ dem gärna här på Driva Eget i kommentarsrutan!

Ha en bra entrepreneursvecka