Våga sälja hälsa

Max Söderpalm

Publicerades: 24 juni, 2013

Driver du eget inom hälsa, skönhet eller träning och är lite rädd för att sälja?

Dom goda nyheterna är att då jobbar du i en växande bransch och säljer det som folk helst vill ha – att få må bättre, känna sig lyxiga och leva så länge som möjligt.

Kunderna är beredda att betala för detta! Och då kan dom väl lika gärna köpa av dig, eller hur?

Jag träffar varje år många som satsar på att starta och driva sitt eget företag i dom här branscherna. Och det är helt rätt! Intresset för produkter, tjänster och lösningar bara växer.

Fler och fler av kunderna bryr sig om det viktigaste i livet. Att få må så bra det är möjligt.

Problemet är att många startar sitt företag och sedan tror att i en mjuk och människovänlig business är det fel att sälja, vilket gör att drömmen om ett eget företag går i kras.

Det är precis tvärtom. Människor är beredda att betala hur mycket som helst för att må bättre. Vilket gör att om du som expert kan ge goda råd så vill din kund höra dom. Och ännu bättre – följa dom.

Nästan alla inom dom här branscherna vill ha och behöver hjälp med att öka försäljningen. Och efter att ha pratat med så många ledsna och oroliga företagare så ville jag göra något för dom. Därför bestämde jag mig för att hjälpa till och skriva en bok för att hjälpa dig att våga sälja.

Boken som heter Våga sälja hälsa ger dig allt du behöver om du vill öka försäljningen på gymmet, spat, kliniken, mottagningen eller inom nätverksförsäljningen.

Med en säker och väl genomarbetad säljpresentation, med självförtroende när du ska ställa avslutsfrågan och med exakt koll på när det är bäst läge att ge kunden din presentation.

Det gör att du kan byta säljrädslan mot rådgivande försäljning och bli branschens bästa säljare inom hälsa, skönhet och träning.

Jag har lagt upp en Facebooksida där jag ger tips.

Och vill du läsa boken kan du beställa den HÄR

 

Lycka till med försäljningen i sommar!

– Max