Vi är också nätverksexperter

Katarina Widoff

Publicerades: 24 november, 2009

Det finns så många härliga föredrag att delta på och jag försöker gå på så mycket jag kan. Alltid lär jag mig något nytt eller får inspiration och nya infallsvinklar.

Den senaste tiden har det kommit upp hur många annorlunda och roliga titlar som helst. Struktör är ett exempel på en person som hjälper företag och personer att få bättre struktur och rutiner. Själv säger jag att jag föreläsare och författare inom att nätverka, mingla och må bäst. Eller att jag är nätverksexpert och utbildar andra att förstå nätverksekonomin.

Jag var på ett seminarium och presenterade mig som nätverksexpert. Det är vi också sa hon, det är det vi också gör, fortsatte hon.

Jag tänkte bara Varför? Om någon skulle komma fram till henne och säga att deras titel är VD så är jag säker på att hon inte skulle säga att det är jag också. Men att vara nätverkare var tydligen känsligt, eller är det att vara expert.

Jante har fått alldeles för stor uppmärksamhet, det är dags att han får vila. Nu gäller andra regler, där vi ska samarbeta och hjälpa varandra.

Vi ses i vimlet och nu är det många olika mingelevent som sker! Glögg är perfekt sätt att ta kontakt och träffa andra på ett enkelt sätt. Ingen behöver förbereda så mycket och det räcker med att bjuda in de man gillar. Sedan alla avslutningar innan årets slut. December viger jag åt att nätverka, träffa affärsvänner och kompisar. Att knyta ihop säcken och göra avstämningar. Förhoppningsvis börja planera schemat för vintern och våren.

Jag kommer vara med på Gasellkonferensen 3 december i Konserthuset, där får man både mingla och utöva sina nätverkande färdigheter. Ses vi där? hälsar Katarina på www.komfab.se