<![CDATA[]]>

Är du Driva Egets nya chefredaktör?

Camilla Björkman

Publicerades: 2 september, 2015

Vill du bli vår nya chefredaktör? Läs då mer här – och sök tjänsten.

Driva Eget är en fristående och oberoende tidskrift för småföretagare. Tidningen riktar sig främst till företagare
med upp till tio anställda och ger handfasta råd som ingen annan ger – om hur en småföretagare ökar lönsamheten, får pengarna att växa, sänker skatten, säljer mer, förenklar företagandet får ut mer av livet som företagare.

Driva Eget ska också ge inspiration och självförtroende åt dem som funde- rar på att starta eget. Pappersutgåvan kompletteras på nätet av denna ständigt uppdaterade sajt.

Nu söker Driva Eget en ny chefredaktör.

Som chefredaktör söker vi en person som redan idag är chefredaktör, redaktionschef eller nyhetschef med vana av att leda en nyhetsredaktion. Du är strukturerad, engagerad och utvecklingsbenägen med ett brinnande intresse för de frågor som rör och berör småföretagare.

Du har hög journalistisk kompetens, kostnadsmedvetenhet och god omvärldsbevakning och du är van vid nära samarbete med annons-, marknads- och eventavdelningar. Att du har kunskap om digitala och sociala kanaler är också viktigt.

Som chefredaktör är du ansvarig för varumärket i print och förväntas vara affärsdrivande och titelns ansikte utåt, medan det är segmentetens förlagsre- daktör som är ansvarig utgivare och har budgetansvar.

Redaktionen finns i Stadshagen i Stockholm.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillsättningen sker omgående.

För att söka tjänsten: Mejla ett personligt brev + CV till förlagsredaktör Annika R Hermanrud. Skriv ”CHEFREDAKTÖR/Driva Eget” i ämnesraden och mejla till annika.r.hermanrud@lrfmedia.se.

För frågor om tjänsterna kontakta förlagsredaktör Annika R Hermanrud, 070-164 67 78.

Facklig kontaktperson SJF är Kristina Bäckström tel 08-588 367 09.

Camillas blogg: Nu är det dags för mig att driva eget – är det du som är min efterträdare?