Ge kunderna något extra på alla hjärtans dag

Ge extra mycket kärlek till dina kunder på alla hjärtans dag

Maja-Stina Skarstedt

Uppdaterades: 13 februari, 2024
Publicerades: 14 februari, 2024
Foto av: Adobe Stock

Firar du lite extra idag? Med en skakig omvärld är det viktigt att visa sin kärlek på alla hjärtans dag. Se vad du kan göra till dina kunder!

Mobilen har nog plingat lite extra idag. Fast är det dina nära och kära som skickar hjärtan? Troligtvis butiker med erbjudanden.

Men du som företagare behöver inte skicka ut erbjudanden eller tveksamma rabatter: Ge något på riktigt!

Här kommer fem förslag till alla hjärtans dag:

1. Ge något gott

Du har säkert någon eller några kunder som är extra viktiga för dig. Stärk relationen genom att visa det idag. Skicka en fika eller presentkort på utelunch. Eller något annat gott som du vet att din kund uppskattar. Det behöver inte alls ha med din business att göra.

Läs mer: Fler tips för din e-handel

2. Uppmärksamma något som kunden har gjort

Vi har alla möjligheter att följa och nå våra kunder i sociala medier idag. Ta en rundtur bland dina kunders konton, gilla och kommentera det du faktiskt ser. Därefter kan du hylla någon av kunderna i dina egna kanaler. Kanske har du kunder som varit trogna dig sedan start? Lyft fram dem! Men tänk på att det ska kännas genuint.

3. Erbjud något – RIKTIGT bra!

Om du vill erbjuda något i din e-handel, sociala medier eller via mejl och sms så ge något RIKTIGT bra. Det ska kännas att det är ett erbjudande ut över det vanliga. 50 procent eller en gåva oavsett vad de handlar för.

4. Var personlig – ge något från din egen alla hjärtans dag!

När du skapar innehåll på en dag som alla hjärtans dag så visa gärna din personlighet. Vad har alla hjärtans dag betytt för DIG genom åren? Har du något kul minne att dela med dig av? Leta i minnesbanken efter något som är unikt för dig. Våga vara personlig. I gengäld kommer dina kunder ihåg dig desto mer.

5. Kom ihåg singlarna!

Alla är inte superpepp på en kärlekens dag. Tvärtemot kan ensamma och singlar känna sig utanför. Fånga in dem också. När ”alla andra” marknadsför gåvor för par ger du singlarna och de som lever ensamma en kärlekskick utan dess like.

Avslutningsvis: Tänk på att snällhet, tid och givmildhet ofta är de bästa gåvorna! ❤️