Hur mår din hemsida? Nu får Driva Egets läsare 50 % rabatt på SEO-analys

Redaktionen

Uppdaterades: 23 december, 2021
Publicerades: 27 december, 2021
Foto av: Adobe Stock

Hur bra presterar ditt företags hemsida? Och hur duktiga är ni på att jobba med sökmotoroptimering? Tillsammans med Brath får du som Driva Eget-läsare nu 50 % rabatt på en vass SEO-analys.

Ibland är det svårt att veta hur din hemsida egentligen presterar. Maximerar vi vår potential? Finns det fler kunder där ute som inte hittar till oss på grund av dålig sökoptimering? Varför hamnar vi inte högst på Google?

Många av Driva Egets läsare hör av sig och vill få hjälp att skapa en konverterande hemsida och bättre sökmotoroptimering. Därför har vi tillsammans med Brath – ett av Sveriges ledande sökoptimeringsföretag – tagit fram ett riktigt vasst erbjudande på en SEO-analys. Vad sägs om 50 % rabatt!

Låter spännande, ta mig direkt till erbjudandet om SEO-analys till 50 % rabatt. Ange DRIVA EGET för att få rabatten.

SEO-analys av ditt företags hemsida – vad ingår?

SEO-analysen som görs av Brath (med några av Sveriges mest erfarna SEO-specialister) går igenom de viktigaste punkterna din hemsida bör prestera på och ger dig tydliga förslag på hur ni bör fokusera er sökoptimering.
I denna SEO-analys innefattas bland annat:

Indexering

Indexeras er hemsida på rätt sätt, undviker ni problematiska navigeringar och använder ni sitemap på rätt sätt.

Hemsidans hastighet

En SEO-analys mäter om hemsidan är tillräckligt snabb, är optimerad ur SEO-hänseende och om det finns fler aspekter som kan göra hemsidan snabbare.

Hemsidans innehåll

Här lägger en SEO-analys stor vikt. Är innehållet optimerat för sökmotorerna? Rubriker, titlar, länkar, stavfel och källor är bara några av aspekterna en SEO-analys går igenom.

Hemsidans auktoritet

Hur bedömer Google och andra sökmotorer hemsidans auktoritet? Här tittar en SEO-analys på länkprofilen gentemot konkurrenterna och om det finns en naturlig ökning av inlänkar.

Hänger hemsidan med i Googles uppdateringar?

Detta är centralt! Hur har din hemsida reagerat på Googles senaste uppdateringar och vad behöver ni ändra för att vara relevanta?

Vad kostar en SEO-analys?

Braths SEO-analys kostar i vanliga fall 4 900 kronor exklusive moms. Vi på Driva Eget vet hur stor skillnad en analys kan göra för ett mindre företag, och därför har vi förhandlat fram ett riktigt bra erbjudande till våra läsare.

Istället för 4 900 kronor betalar du bara 2 450 kronor (ex moms) för hela SEO-analysen. 50 % rabatt! I våra ögon är detta ett riktigt prisvärt och smart sätt att förstå hur din hemsida presterar, och få relevanta tips på vad du kan göra för att komma högre upp i sökmotorerna och konvertera fler kunder. Ange DRIVA EGET i fältet för meddelande för att få rabatten.