<![CDATA[]]>

Sista chansen! Vinn böcker och upplevelser!

Maja-Stina Skarstedt

Publicerades: 14 januari, 2014

Vad är ditt mål för 2014? Beskriv det här och tävla om att vinna en fin upplevelse för dig och dina medarbetare, och en bok som hjälper dig att sätta upp mål. Men tävla nu – senast torsdag den 6 mars vill vi ha ditt svar.

I nummer 8/2013 av Driva Eget tog vi ett rejält grepp om ditt företags framtid genom att tillsammans sätta upp nya mål för det. Du fick med konkreta fylla i-övningar spåna fram en vision och hitta just ditt mål.

Nu vill vi veta vad det är – och du kan samtidigt tävla om att vinna följande:

Förstapris: En teambildande aktivitet från Joycard, som du kan ta med dig dina medarbetare eller samarbetsparters på. Aktiviteten gäller för upp till fyra personer beroende på vilken aktivitet du väljer. Här kan du se vilka aktiviteter du har att välja på. Det är allt från bowling till restaurangbesök eller cupcakekurs. Plus ett exemplar av Malin Boströms bok (se nedan).

Andrapris: Ett exemplar av Malin Boströms bok Nå dina mål. Hon är experten i Driva Egets stora måltema och ger i boken massor av konkreta tips på hur du lyckas sätta upp bra mål. För att tävla, gör så här:

1. Fundera ut vad ditt företagsmål för 2014 är. Det kan vara stort som smått, men det ska vara så konkret som möjligt!

2. Skriv målet i en kommentar till den här artikeln. Lämna även din e-postadress. Vill du inte lämna ut den, mejla till red@driva-eget.se och skriv ”Måltävling” i ämnesfältet.

Lycka till!

Vad är ditt mål för 2014?