<![CDATA[]]>

Gå en av våra webbkurser i sommar

Maja-Stina Skarstedt

Publicerades: 12 december, 2013

Ledig och tid att inspireras? Gå en av Driva Egets webbkurser! Det enda du behöver är en dator, en surfplatta eller en mobil.

Du missar väl inte att Driva Eget har lanserat webbkurser specifikt framtagna för småföretagare? Vi har hittills lanserat fem olika kurser i starta eget, ekonomi, PR, sälj och bokföring.

HÄR HITTAR DU ALLA KURSERNA.

Vad är en webbkurs?
En webbkurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i hängmattan, i soffan eller på stranden – det enda du behöver är en uppkoppling och en dator, en smartphone eller en surfplatta. Våra webbkurser blandar text, bild, videoföreläsningar, nedladdningsbart material, tester och övningar. Du kan också göra egna anteckningar. Kurserna motsvarar en hel- eller halvdag beroende på hur aktiv du är.

Hur fungerar det att köpa en webbkurs?
Klicka på länken ovan eller nedan och sedan på den kurs som du vill gå. Du kommer då till en betalsida. Där kan du välja att betala med faktura, kort eller Klarna Konto. Efter att du har beställt kursen får du inloggningsuppgifter skickade till dig via mejl. Kursen är sedan tillgänglig i sex månader.

Vad kostar det?
Kurserna kostar från 198 kronor exklusive moms. De är avdragsgilla om du kan använda dem som fortbildning i ditt företag.

HÄR kommer du till vår kurssida och kan köra igång. Varmt välkommen!