<![CDATA[]]>

Gå en webbkurs från hängmattan

Camilla Björkman

Publicerades: 15 juli, 2013

Ledig och tid att inspireras? Gå en av Driva Egets webbkurser! Här hittar du alla och så här fungerar de.

Du missar väl inte att Driva Eget har lanserat webbkurser specifikt framtagna för småföretagare? Vi har hittills lanserat fem olika kurser själva i starta eget, ekonomi, PR, sälj och bokföring. Vi är också återförsäljare av kurser från Björn Lundén och säljproffset Annika R Malmberg.

HÄR HITTAR DU ALLA KURSERNA.

Vad är en webbkurs?
En webbkurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i hängmattan, i soffan eller på stranden – det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta. Våra webbkurser blandar text, bild, videoföreläsningar, nedladdningsbart material, tester och övningar. Du kan också göra egna anteckningar. Kurserna motsvarar en hel- eller halvdag beroende på hur aktiv du är.

Hur fungerar det att köpa en webbkurs?
Klicka på länken ovan eller nedan och sedan på den kurs som du vill gå. Du kommer då till en betalsida. Där kan du välja att betala med faktura, kort eller Klarna Konto. Efter att du har beställt kursen får du inloggningsuppgifter skickade till dig via mejl. Kursen är sedan tillgänglig i sex månader.

Vad kostar det?
Kurserna kostar från 198 kronor exklusive moms. De är avdragsgilla om du kan använda dem som fortbildning i ditt företag.

HÄR kommer du till vår kurssida och kan köra igång. Varmt välkommen!

Driva Egets webbkurser kan du gå från en läsplatta, en smartphone eller från en dator. Kurserna blandar text, bild, videoföreläsningar, nedladdningsbart material, tester och övningar.