<![CDATA[]]>

Blondinbella slog ut Hagströmer

Anders Andersson

Publicerades: 24 november, 2010

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip har slagit Sven Hagströmer i kampen om titeln årets affärsnätverkare. Nu är hon på väg in i samma bransch som han.

När BNI(Business Network International) under tisdagen skulle dela ut detta prestigefulla priset för tredje gången stod valet mellan dessa två och ytterligare sex finalister som vaskats fram bland 60 kandidater.

Modebloggaren Isabella som är 20 år vann över den 67-årige Sven Hagströmer med följande motivering:

” En sann entreprenör och en ung karriärkvinna. Med alla sannolikhet är hon bara i början av en framgångsrik karriär som entreprenör och nätverkare.”

– Roligt och mycket viktigt. Det kan vara svårt att bli tagen på allvar när man har en modeblogg och har varit med i Let´s Dance, säger hon till DI om utmärkelsen.

Hon driver en av Sveriges största bloggar samtidigt med flera egna företag. Nu är hon på väg in i samma bransch som Sven Hagströmer.

Hon har tagit en halv miljon av sina bloggintäkter för att läsa en MBA på prestigefyllda Lorange institute of business Zürich. Utbildningen är på deltid och pågår i två år. Så hon pendlar mellan Sverige och Schweiz.

– Det var skolans rektor som kontaktade mig och erbjöd mig en plats. Jag har ju inte ens högskolebehörighet i Sverige, säger hon.

– Jag vet att det här blir mitt livs bästa investering. Jag vill ju bli en riskkapitalist, skriver hon på sin blogg.