<![CDATA[]]>

Två nya bloggare på Driva Eget

Camilla Björkman

Publicerades: 18 oktober, 2011

Två nya bloggare gör entré – med vitt skilda ämnesområden. Serieentreprenören Daniel Laurén bloggar om att driva tjänsteföretag och ger tips om hur du får ditt bolag att växa. Medan företagaren och författaren Marcus Frödin visar hur du hittar din personliga drivkraft.

Daniel Laurén är serieentreprenören som startar tjänsteföretag på löpande band, senast via sitt företag Area of Excellence.

– Jag kommer att blogga om mina erfarenheter och utmaningar och ge tips och inspiration. Det blir allt från kapitalisering, aktieägarfrågor och vad man ska tänka på när man har en extern styrelse till hur man driver ett företag i tillväxt, säger han.

I sitt första blogginlägg skriver han om att Sverige måste få fler företagare – och sammanfattar i fyra punkter hur det ska gå till.

Marcus Frödin ligger bakom inspirationsföretaget Universe Imagine som han driver tillsammans med kollegan Stefan Olsson. De är också författare till några av Sveriges mest sålda entreprenörskapsböcker, uppskattade föreläsare och utbildare inom personligt entreprenörskap.

På sin blogg kommer han att skriva om det personliga entreprenörskapet – drivkraften bakom att driva företag.

– Man kan skriva om siffror och regler men egentligen handlar det om förmågan att få saker att hända. Den förmågan avgör sedan hur bra eller mindre bra det går att driva företag. Jag vill inspirera andra till att hitta sin drivkraft, säger han.

Han går först ut med ett blogginlägg om hur du kan ta första steget mot din dröm.

Daniel Laurén. 

Marcus Frödin.