7 tips för att våga testa din affärsidé

22 november, 2019

Många drömmer, men vågar inte börja. Affärsmentorerna Deqa Abukar och Amal Said på Bling delar med sig av sju tips för att lyckas med din startup!

Prata om din idé

DEQA: Oftast är idéer just bara idéer så länge de stannar är i din hjärna. Börja prata om dem. Skriv ner dem. Det här att inte vilja prata av rädsla för att någon ska ta den, eller "jag är inte där ännu, jag har inget att komma med" – det stämmer inte alls. Tvärtom, när du pratar om dina idéer börjar du attrahera rätt människor och någon som du kanske inte förväntar dig kan hjälpa dig. Det är alldeles för få som pratar om sina idéer.

LÄS OCKSÅ: Så ska de lyfta förorten genom entreprenörskap

Ofta orkar människor inte sno något som bara är en idé. Men om de skulle göra det så förbättra den då, se det inte som ett hinder. Ibland tänker man ”den här idén finns redan" i stället för ”vad kan jag förbättra i den här produkten?”. Kom på hur kan d

Bli medlem i Driva Eget Premium

Hej kompis! Nu har du läst de kostnadsfria artiklar vi bjuder på. För att använda Driva Eget fullt ut behöver du logga in eller bli premiummedlem för att fortsätta läsa. Det tar 2 minuter att skapa ditt konto.

Logga in eller Skapa ditt konto
Foto av: Adobe Stock
De mest lyssnade avsnitten av Starta Eget-podden
Foto av: Adobe Stock
Topplista: 5 guider du inte har råd att missa som företagare