Bästa sätten att bli mer kreativ – Teo Häréns 5 steg

20 juni, 2022

Kreativitetsgurun Teo Härén kommer äntligen till Business Hacks och hjälper dig att bli MYCKET mer kreativ. Vi går igenom de fem smarta sätten att öka kreativiteten och inspirationen – både hos dig och dina medarbetare.

Teo Härén lär dig bland annat:

  • Varför ditt företags framtid avgörs av förmågan till kreativt tänkande
  • Annorlunda saker du kan göra i vardagen för att bli mer kreativ
  • Hur du skapar kreativa möten
  • Vilka verktyg som är bäst att använda för att bli kreativ

Och mycket mer.

Det här är verkligen Teos viktigaste verktyg för kreativitet – samlade på 25 minuters lyssning. Dumt att missa, tycker vi!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned avsnittet på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Vem är Teo Härén?

Teo Härén är kreativitetsförfattaren som skrivit fyra böcker om kreativitet. Sedan 2008 driver han en egen herrgård mellan Uppsala och Gävle där han håller kreativitet-retreat. Det var även på denna herrgård som TEDX- konceptet grundades. Teo var bland annat blivit utvald till en av Sveriges 100 mest inspirerande personer, Årets talare, och Uppsala läns mest företagsamma person.

Vilka följer du inom din bransch?

– Som en av grundarna till TEDx (Jag ordnade det 2:a TEDxet någonsin) så måste jag rekommender TED.com. Sök på ”kreativitet” och se någon av alla inspirerande korta tal online som finns på TED.com och TED.com/tedx

Favorit Business hack som du använder i din vardag?

– Mitt bästa Business hack är att alltid jobba på vackra inspirerande platser. Och att meditera.

Hur kan lyssnarna få mer av dig och allt du skapar inom ditt område?  

– Det bästa sättet skulle vara att stanna till vid våran Herrgård nästa gång de passerar Älvkarleby så tar vi en fika. 

Kuriosa om Teo

  • Teo har föreläst om kreativitet över 1500 gånger i mer än 25 olika länder. 
  • Han har föreläst i Globen, för kungafamiljen på Stockholms slott, på en sandstrand i Nigeria och för Nike ledningsgrupp på ett slott i London.
  • Hans passion är att inspirera människor att bli mer kreativa. På senare år mer och mer genom att vända sig inåt och lyssna på sig själv och sin egen kreativitet snarare än att lyssna på andra.

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Tips! Här hittar du fler poddar om personlig utveckling