Optimera ditt liv – bästa tipsen från Gustaf Oscarson

3 augusti, 2022

Optimera ditt liv – bästa tipsen från Gustaf Oscarson

Hur optimerar jag mitt liv? Hur får jag mer gjort? Vilka är de bästa verktygen och hacksen för att skapa en magisk livsstil? Entreprenören och författaren Gustaf Oscarson har ägnat de senaste 15 åren åt att försöka förstå vad som skiljer framgångsrika människor från andra, och i det här avsnittet delar han sina bästa insikter och tips.

  • Bästa morgonrutinen
  • Hur du optimerar din dag
  • Hur du får dubbelt så mycket gjort
  • Bästa tipsen för hälsa och träning
  • Hur du jobbar mindre men mer effektivt
    och mycket mer.

Det här är ett avsnitt för dig som älskar bio hacks, life hacks och business hacks. Enjoy!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned avsnittet på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Vem är Gustaf Oscarson?

Gustaf Oscarson är vd på två av Sveriges största företagarsajter, driva-eget.se och mittforetag.com. Han är också programledare för två företagarpoddar ”Business Hacks” och ”Ordinary people who do Badass Things”, föreläsare och har skrivit 7 böcker om företagande.

Gustaf Oscarson drivs av viljan att skapa stjärnföretagare

Gustaf Oscarson har vigt sina tolv senaste år till att hjälpa Sveriges entreprenörer att bygga växande företag, och att hjälpa människor med ambitioner att våga starta eget.

Han drivs av viljan att skapa Stjärnföretagare – det vill säga människor som skapar livet och företaget på sina egna villkor. Och samtidigt gör världen lite bättre. I konkurrens med Driva Egets tidigare chefredaktör Anders Andersson är han troligen den i Sverige som gjort mest för att hjälpa människor att våga starta företag, och få dem att växa, under den senaste 10-årsperioden.

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Tips! Här hittar du fler poddar om personlig utveckling