Lars Beckungs resa från MTV till Filip och Fredriks boss

9 oktober, 2023

Kanske minns du Lars Beckung som den coola presentatören på MTV under 90-talet? Vi börjar storyn där, den dagen han tjatade sig till en praktikplats. I ett härligt avsnitt fortsätter vi med Lars fascinerande livshistoria, hela vägen till dagens partnerskap med Filip och Fredrik – och vd-posten på produktionsbolaget Nexico. Självklart snackar vi massor av business och personlig utveckling också, precis som alltid.

Lars Beckung delar bland annat

– Sina absolut bästa råd för att bygga växande bolag
– Hur du får kreativa genier att blomma
– Sina bästa (nåja) stories från tiden på MTV
– Vilka principer och vanor som formar hans entreprenörsdagar
– Superskills och insikter som gör skillnad

Du tänker rätt, detta vill jag inte missa. På med lurarna och njut!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Ordinary People who do Badass Things för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Ordinary People who do Badass Things”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Starta Eget-podden” på din plattform.

Om Lars Beckung

Lars Beckung är VD på Nexiko. Jobbar operativt numera mest med film och dramaserier. Är medskapare till Netflix-produktionen Young Royals som är en av de mest sedda svenska serierna globalt någonsin.

Om du fick ta med tre saker som inspirerar dig till en öde ö – vad hade det varit?
Svar: Alla mina streamingtjänster, Readly och podden Scriptnotes

Vilka är de största trender du ser i framtiden?
Svar: I vår bransch….affärsmodellen för streamers och hur den förändras med ADVOD (annonser på Netflix) utmaningen med att bryta igenom, AI

Vad skulle du vilja prata om, som du verkligen brinner för och går igång på?
Svar: Hur man jobbar med kreatörer på bäst sätt. Att skapa innehåll som förklarar vår komplexa och polariserade värld och inkluderar alla synvinklar. Hur man når bredd och cred.

Tips! Lyssna också Framgångsvanor och rutiner från Sveriges främsta entreprenörer