Så skapar du en mycket roligare arbetsplats – med Karin Adelsköld

11 september, 2020

Roligare arbetsplats med Karin Adelsköld

Alla vill ha kul på jobbet, men hur skapar vi arbetsplatser där människor älskar att jobba? Och hur gör du vardagen i ditt företag mycket roligare för de anställda? Det och mycket mer lär vi oss av komikern, föreläsaren och entreprenören Karin Adelsköld.

Vi går igenom stegen för att göra arbetsplatsen både attraktiv och kul, och vi får också råden om hur just du blir mycket roligare i ett möte. Detta får du inte missa om du vill skapa en härlig stämning i ditt företag.

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Vem är Karin Adelsköld?

Karin Adelsköld föddes 1973 i Kisa, Östergötland, flyttade sedan till Hultsfred och bor numer i Stockholm med sina två barn. Hon är teknikjournalist, ståuppkomiker, entreprenör, författare och en av landets mest populära föreläsare och moderatorer. Under 2019 har du kanske också sett henne regelbundet i Malou efter tio i TV4 på temat träning efter utmattning.

Förutom att hon blivit utsedd till Sveriges mest kreativa på webben av tidningen Internetworld och vald till årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan har hon de senaste åren varit ambassadör för kvinnors företagande för Tillväxtverkets räkning, medverkat i Teknikdelegationen, startat PMS-förbundet, turnerat med standup comedy och bland annat programlett konsumentprogrammet Plus i SVT.

2017 utnämndes hon till hedersdoktor vid Lunds Tekniska Högskola för sitt jobb med att göra teknik och internet roligt och mer lättillgängligt för alla, bland annat genom teknikbloggen Lilla Gumman.

Nu är det kul igen – från utmattning till arbetsglädje

I mars 2018 släppte Karin boken Nu är det kul igen – från utmattning till arbetsglädje som bygger på ny svensk forskning och egna erfarenheter.