Så blir du en vinnare – Martin Lidbergs 5 bästa verktyg

11 juni, 2021

Martin Lidberg Bli en vinnare

Vill du bli en vinnare? Såklart! Och vem är då bättre att lyssna till än mästerbrottaren Martin Lidberg, som vunnit såväl EM och VM som Let´s Dance och Mästarnas Mästare.

Vi går igenom Martins fem bästa verktyg för att bli en vinnare

  • Rätt mental inställning
  • Smart visualisering av framgång
  • Rätt målbilder
  • Prestation när det gäller
  • …och mycket mer.

Lova oss att du inte missar detta, det är väldigt fin avkastning på detta avsnitt!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Mer om Martin Lidberg

Så här står det att läsa om Martin Lidberg på hans hemsida

”Martin Lidberg är den tidigare Världsmästaren i brottning som i många år arbetat inom träning och hälsa. Han är certifierad fystränare och mentalcoach och är en mycket eftertraktad inspiratör via sina föreläsningar, event och olika träningsupplägg.

Han är även känd som vinnare av tv-programmen Let’s Dance, Mästarnas Mästare och Superstar och har genom åren medverkat som programledare och personligtränare i flera TV program. Han har gett ut böcker och publicerat reportage i flera av våra största tidningar. I början av 2000-talet så var han med och startade den populära tidskriften STARK Magazin.”

Många har sett Martin vinna både VM Guld i brottning, Lets Dance och Mästarna Mästare och tror kanske att han lyckas med allt han tar sig an. Själv menar Martin att han ofta stöter på hinder i sin vardag men att det är just modet av att våga försöka och finna nya vägar som fått honom att utvecklas och som skapat en vinnare så många gånger.

Under sin idrottskarriär arbetade Martin Lidberg mycket mentalt vilket blev en viktig del i hans förberedelser för att nå framgångar på Brottarmattan. Den mentala träningen har han haft stor nytta av även efter sin idrottskarriär och när han tränat och coachat människor till framgång och välmående genom åren.”

Stegen till en maximerad hälsa – Martin Lidbergs bästa hälsotips

I vårt andra poddavsnitt med Martin Lidberg ger han sina bästa tips för träning och hälsa. Vi älskade denna intervju, så bli inte förvånad om du älskar tipsen lika mycket. För visst vill du också ha en maximerad hälsa?

Tips! Här hittar du fler poddar om personlig utveckling