Så får du mentala superkrafter – med Henrik Fexeus

1 november, 2022

Mentalisten Henrik Fexeus är tillbaka i Business Hacks och den här gången lär han oss att få mentala superkrafter. Japp, du lär dig knepen för att bli mer omtyckt, få folk att lyssna och att få saker att hända. Och det är starka grejer!

Henrik Fexeus lär dig bland annat:

  • Hur du snabbt tar dig till fokus
  • Hur du fattar bättre beslut
  • Hur du kontrollerar stress
  • Vilka verktyg han själv använder i vardagen
  • Bästa sätten att optimera sig själv
  • Och mycket mer.

Ett av våra bästa avsnitt – du måste bara lyssna! Do it!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned avsnittet på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Vem är Henrik Fexeus?

Henrik Fexeus är mentalist och psykologisk illusionist och kunnig inom ordlös kommunikation. Dessutom, om han får säga det själv, en rätt trevlig kille. Han är också föreläsare, programledare och författare. Där han i den sistnämnda rollen arbetat tillsammans med Sveriges egen deckardrottning Camilla Läckberg. Mästerlig är bara förnamnet – Fexeus är efternamnet.

Hur kan lyssnarna få mer av dig och allt du skapar inom ditt område?

– De kan läsa mina böcker, lyssna på min gamla podcast, följa mig på insta/fb där jag publicerar massor av filmer med smarta tips, och framför allt kan de komma och se min show som jag börjar turnera med nu!

Hur ser dina morgonrutiner ut?

– Just nu går jag på periodisk fasta för att komma i scenkostymen igen! Så jag äter ingen frukost. Annars är det upp vid 7, fixa frukost till familjen och mig, se till att barn kommer till skolan vid 8. Då går jag till gymet en timme och sedan är det dags att börja jobba.

Kuriosa om Henrik

  • Henrik har skrivit tolv böcker som sålt i över 1,2 miljoner exemplar…
  • … och hittills översatts till mer än 35 språk. 
  • Henrik har studerat kommunikativa och mentala tekniker inom en mängd olika områden, från klassisk psykologi till hypnos, samt analyserat påverkan genom media, reklam, propaganda och memetik.
  • Har du barn? Du visste kanske inte att han gör rösten till Charles Brentley i Superhjältarna 2.

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Lyssna också på: Så fångar du publikens intresse på 3 sekunder och får din röst hörd