Så skapar du livet på egna villkor – Teo Häréns bästa knep

5 juli, 2022

Så skapar du livet på egna villkor – Teo Häréns bästa knep

Vill du leva livet på dina egna villkor? Jobba var du vill? När du vill? Med vem du vill? Då kommer du att älska knepen från Teo Härén. Tillsammans med Teo går vi igenom:

  • Hur du ”härarbetar” – dvs. jobbar där du gör det bäst
  • Knepen för att skapa en helt flexibel livsstil
  • Vilka beslut du behöver ta för att skapa livet på egna villkor
  • Hur mycket pengar som behövs för att bli fri
  • Hur du blir kreativ och får mer inspiration
    Och mycket mer…

Så om du – en gång för alla – vill skapa ett liv som är mer du. Lyssna!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned avsnittet på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Vem är Teo Härén?

Teo Härén är kreativitetsförfattaren som skrivit fyra böcker om kreativitet. Sedan 2008 driver han en egen herrgård mellan Uppsala och Gävle där han håller kreativitet-retreat. Det var även på denna herrgård som TEDX- konceptet grundades. Teo var bland annat blivit utvald till en av Sveriges 100 mest inspirerande personer, Årets talare, och Uppsala läns mest företagsamma person.

Vad är det bästa du köpt inom ditt område?

– Kreativitetsböckerna jag läste när jag började min karriär inom kreativitet. De gav mig inspiration att vilja arbeta vidare med ämnet. Ett ämne jag verkligen lärt mig att älska.

Förutom dig – vad borde lyssnarna uppleva inom ditt område?

– Jag skulle tipsa om min tvillingbror Fredrik Härén, Daniel Pink, Sir Ken Robinson och James Taylor.

Vilka appar inom ditt område kan företagare använda för att bli bättre snabbare? 

– Eftersom temat ändå är kreativitet så väljer jag att tipsa om en lite annorlunda app; ett spel på telefonen. Brain Dots. Ett enkelt spel som låter dig testa olika kreativa lösningar speciellt om du spelar om våningar du klarat av och ser om du hitta ett ännu bättre sätt att lösa det på.

Om du inte hade arbetat med det du gör idag – vad hade du gjort istället?

– Jag tror att jag kanske hade arbetat med katastrofhjälp inom till exempel Röda Korset.

Hur ser dina morgonrutiner ut?

– Jag är väldigt morgontrött och har en väldigt snäll fru så min morgonrutiner är att sova tills jag vaknar och därefter långsamt dricka en väldigt god kaffe helst utomhus.

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Tips! Här hittar du fler poddar om personlig utveckling