Så vänder du tuffa tider till glädje och mening – med Mats Billmark

19 mars, 2021

Mats Billmark Lär dig leva utanför ekorrhjulet

Coronapandemin har har gjort företagandet extra tufft för många av oss. Därför gör vi detta avsnitt tillsammans med Mats Billmark – en av succéförfattarna bakom boken ”Lär dig leva”.

Här får du svar på frågorna som hjälper dig att hitta glädje och lycka när livet inte går som du tänkt dig.

Mats Billmark tipsar bland annat om:

  • Hur tar jag mig mentalt igenom coronapandemin på bästa sätt?
  • Vilka skillnader finns i beteende mellan dem som mår bra och dem som inte mår bra i tuffa tider?
  • Vilka verktyg finns för att må bättre när man har det tufft?

Det här är ett avsnitt för sig som har det tufft just nu, eller som känner någon som går igenom en tuff period. Eller för dig som helt enkelt vill ha verktygen för att må bra hur världen än ser ut.

Lyssna på avsnittet med Mikael Ahlström direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Om Mats Billmark

Så här står det att läsa om Susan och Mats Billmark på förlaget Bookmarks hemsida.

Susan och Mats Billmark skrev Lär dig leva för att dela med sig av sina personliga erfarenheter av att komma tillbaka från utbrändhet. Föga hade de anat att boken skulle sälja i 250 000 exemplar och revolutionera hela självhjälps-genren. Människor som aldrig tidigare vågat närma sig personlig utveckling hade äntligen fått en röst de kunde lita på.

I sin nya bok delar hela Sveriges bästa vänner med sig av den enkla livsvisdom som lett dem till framgång. Lär dig leva NU är en uppriktig och lättbegriplig vägledning till ett liv med mer harmoni och närvaro i nu:et. Genom att blotta sin egen sårbarhet och bjuda på insikterna som lett dem till framgång ger Mats & Susan Billmark läsaren ovärderliga redskap för att nå självinsikt och förmågan att styra livet i den riktning de vill.

Lär dig leva NU ges ut tillsammans med den praktiska handboken Lär dig leva i praktiken, som är ett unikt komplement med konkreta övningar och scheman att följa och fylla i själv. Samtidigt kommer också en ny uppdaterad och utökad upplaga av Lär dig leva som hittills getts ut i 24 länder.

Susan & Mats Billmark är bosatta på Norra Öland, i den pittoreska fiskebyn Byxelkrok. Här driver de en sommarbutik i en av sjöbodarna, bedriver coachingverksamhet och bokas till föreläsningar över hela Sverige. Deras Facebook-sida Att leva i nuet har över 55 000 följare och till hösten startar de Lär dig leva-podden.”

Tips! Här hittar du fler poddar om personlig utveckling