Yes Theory! Lär dig att säga ja till livet – med Staffan Taylor

19 november, 2020

Staffan Taylor Yes theory Självledarskap

Vad händer om du säger ja till livet till oftare? Fråga Staffan Taylor, Sveriges kanske enda professionella drömmare. I det här avsnitt berättar Staffan om hemligheterna bakom förmågan att säga ja. Och hur det ledde honom till USA och YouTube-kanalen Yes Theory.

Detta är en fantastisk historia, men det är lika mycket verktyg och insikter om vad dina livsbeslut leder till. När ska jag säga ja? När ska jag säga nej? Och vad händer om jag låter livet styras av en kompass snarare än en karta? Säger du ja till livet?

Då borde du säga ja till detta avsnitt!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Staffan Taylor i Yes Theory på YouTube

Se Staffan byta liv under 72 timmar, en fantastisk video! Till dags dato har den 2,9 miljoner visningar.

Vem är Staffan Taylor?

Så här står det om Staffan Taylor på Staffans egen hemsida

Under högstadiet och gymnasiet var jag livrädd för att tala inför andra människor. En publik på över tio personer gjorde mig darrig på rösten och klumpen i halsen blev tydligt märkbar när jag skulle börja prata. 

Tre år senare föreläste jag för 1500 personer under Näringslivsdagen om det ämnet som jag brinner för allra mest: självledarskap. Jag övervann en utav mina största rädslor och idag är föreläsande min största passion. 

Jag brinner för att få människor att fundera, förändra och skapa nya resultat i sina liv. Att få utlopp för sin potential, som vi alla människor sitter på, är en rättighet. Det är upp till dig att få ut den och mitt uppdrag är att dela med mig utav mina främsta nycklar och inspiration för hur du ska lyckas nå dit du vill genom ett starkt självledarskap.

Att ställa sig frågan; ”Vad är jag rädd för att misslyckas med?” bidrar till att du i samma sekund ställer dig i vitögat mot det som hindrar dig ifrån att bli mer av dig själv och nå sin fulla potential. En av mina största insikter är att människans enda begränsningar är de vi själva sätter. Så vad sätter du för begränsningar?

Mitt stora fokus sedan 8 år tillbaka har varit att utveckla mitt självledarskap och gå den väg mina drömmar visar. Hur hjärta och hjärna hör ihop och hur våra tankar skapar upplevelsen av vad vi ser omkring oss påverkar hur vi upplever livet. Personlig utveckling handlar för mig om att bli mer av mig själv. Så vad ska till för att du ska bli mer av dig själv? Ut och testa, utmana dig själv och följ dina innersta drömmar.

Idag har jag förmånen att resa runt och föreläsa på företag, organisationer och skolor om vikten av att träna sitt personliga ledarskap. Den gemensamma nämnaren handlar om att viljan att lyckas behöver vara starkare än rädslan att misslyckas.

”Don’t be afraid to fail, be afraid not to try.”