Filip Larsson – från busringningar till affärsängel

2019-08-23
10 minuters läsning

Filip Larsson – från busringningar till affärsängel

Vad får en affärsängels hjärta att slå lite fortare? Möt Filip Larsson, som började sin företagsresa med att göra hemsidor som 14-åring. Nu hjälper han andras företag att växa.

Backar man 25 år tillbaka i tiden var fenomenet affärsänglar begränsat i Sverige. Nu blir de allt fler – entreprenörer som själva lyckats och som väljer att investera sitt kapital i andras startups.

LÄS OCKSÅ: SJU OVÄNTADE SÄLJTIPS I HÖST

Hit hör Filip Larsson i Malmö. Han började sin företagsresa redan som 14-åring.

– Då satt jag i pojkrummet och började bygga hemsidor. Jag startade en som heter DLL-files.com och som finns kvar än, faktiskt. Som mest hade den fem miljoner besökare i månaden, nu är den nere på 1,5 miljoner, berättar han i podden Business Hacks.

Han lanserade även en sajt för busringningar. Genom hemsidorna la han grunden för den kunskap som han sedan skulle bygga på inom onlineförsäljning av digitala tjänster och mjukvara, ann

Bli medlem i Driva Eget Premium

Hej kompis! Nu har du läst de kostnadsfria artiklar vi bjuder på. För att använda Driva Eget fullt ut behöver du logga in eller bli premiummedlem för att fortsätta läsa. Det tar 2 minuter att skapa ditt konto.

Logga in eller Skapa ditt konto