Premium

Stärk ditt immunförsvar i Coronatider – ladda ned ljudfilen här

Gustaf Oscarson

Publicerades: 20 mars, 2020
2 minuters läsning

Businesshypnotisören Erik Olkiewicz har spelat in en hypnos-session som hjälper dig att boosta ditt immunförsvar i Corona-tider. Just nu fri tillgång för våra Premium-medlemmar.

– Skulle du vilja ha starkare immunförsvar i dessa speciella tider?
– Är du redo att ge ditt immunförsvar en boost på naturlig väg redan i dag.

Ladda ner ljudfilen gratis genom att trycka på download-knappen här nedanför (bara för våra Premium-medlemmar). Här kan du också testa Driva Eget-premium för endast 1 krona första månaden om du inte redan är medlem (ingen bindningstid)

Denna ljudinspelning fokuserar på att hjälpa dig att få tillgång till alla dina egna naturliga förmågor att läka dig och försvara dig mot de virus som hotar dig.

Den är inte på något sätt en ersättning för vård och råd som din doktor eller sjukvården ger dig.

Därför behöver du ett starkt immunförsvar som skyddar dig

Vi har alla denna automatiska naturliga läkningsförmåga – vårt immunförsvar. Ditt immunförsvar har tagit hand om dig, antagligen från det ögonblicket som du blev till. Men ibland sker det ett sammanbrott i det försvaret på grund av miljö, känslor, ångest, stress och rädsla. Alla dessa saker kan påverka sättet vi naturligt kan försvara oss själva mot virus.

Det är lättare än du tror att stärka ditt immunförsvar

Denna hypnosinspelning har skapats specifikt för att hjälpa dig att släppa taget om ångestkänslor och rädslor, och återknyta kommunikationen mellan alla celler i din kropp, för att hjälpa dig försvara dig mot virus.

Forskning visar att hypnos kan stärka immunförsvaret

Vetenskapliga studier bekräftar att hypnos kan boosta immunförsvaret. I en studie från Washington State University, USA, fick en grupp försökspersoner hypnotiska suggestioner, specifikt för att stärka deras immunförsvar. En annan grupp fick bara suggestioner för avslappning, eller inga suggestioner alls. Deras nivåer av T-celler och B-celler (speciella försvarsceller) mättes. De som hade fått hypnotiska suggestioner visade märkbara ökningar i deras nivåer av skyddande celler.

Stärk ditt immunförsvar med den senaste psykologiska tekniken

Erik Olkiewicz är hypnotisör och den person som spelat in ”Stärk ditt immunförsvar”. Freddy Jacquin, en av världens bästa hypnoterapeuter, har skrivit manuset. Freddy Jacquin använder den senaste psykologiska tekniken för att programmera om ditt sinne och din kropp för att stärka ditt immunförsvar.

Så här fungerar ljudfilen som stärker ditt immunförsvar

Så här funkar det: Tryck på knappen ovan för att hämta hem ljudfilen gratis. För att få ut mesta möjliga från denna inspelning, hitta en tyst plats där du kan vara ostörd i 20 minuter. Slappna av och slut dina ögon och lyssna på hela inspelningen från början till slut.