De mest lyssnade avsnitten av Starta Eget-podden

Redaktionen

Uppdaterades: 26 februari, 2020
Publicerades: 27 februari, 2020
Foto av: Adobe Stock

Gillar du att lyssna på podd? Det gör vi med! Starta Eget-podden vänder sig till dig som ska gå från idé till verklighet. Här har vi samlat de mest lyssnade avsnitten och tro mig, du kommer lära dig något för din företagarresa!

1 Så skapade jag mitt drömliv – möt Gustaf Oscarson
Han saknade superidén, men det spelade ingen roll. För serieentreprenören Gustaf Oscarson var absolut starkaste drivkraften att skapa sitt drömliv och bli ekonomiskt oberoende, med företaget som verktyg. Så här lyckades han. Lyssna på podden här!

2 Så startar du eget som konsult – få tips av Karin Svensson
Vad krävs för att komma igång med konsultverksamhet i eget bolag? Säljmentorn och företagsrådgivaren Karin Svensson delar med sig av sina bästa tips! Lyssna på podden här!

3 Ta betalt på bäst sätt – prisexperten tipsar
Alldeles för många tänker fel när de sätter pris på sina produkter och tjänster. Det menar prisexperten Andreas Jonasson, som i det här avsnittet av Starta eget-podden berättar hur du tar betalt på rätt sätt och tjänar mer. Lyssna på podden här!

4 Jobba mindre – och få mera gjort!
Svårt att få tiden att räcka till? I det här avsnittet av Starta Eget-podden tipsar effektivitetsexperten Petra Brask om hur du får mer gjort på mindre tid. Två knep är att ha en inte att göra-lista och att boka in egentid i kalendern. Men Petra har många fler kloka tankar, lyssna på henne. Lyssna på podden här!

5 Våga sälja! Säljproffset hjälper dig
Börja göra jobbet! Säljexperten Ulla-Lisa Thordén är en av landets mest erfarna. Hon menar att det inte finns några genvägar, utan man måste sälja, även om det tar emot. Här berättar hon om hur du gör – och vad du säger när du kontaktar någon du kanske aldrig träffat tidigare. Lyssna på podden här!

Var kan jag prenumera på ”Starta Eget-podden”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.