Att delta kan skapa kontakter som ger förändringar, positiva förändringar!

Katarina Widoff

Publicerades: 19 maj, 2010

Igår var en dag med luncher och fikastunder, möten och nätverksträffar. En heldag med att träffa folk, både de jag inte träffat tidigare och de jag vill lära känna bättre, sitta ner med och prata en längre stund med.

Det blev en härlig dag. Vi kom såklart på många sätt att samarbeta och samverka på. Det är ju det som är det viktiga, att hitta synnergier och att skapa lönsamhet. Lönsamheten kanske inte kommer direkt, eller så är det precis det den gör.

Jag tog en fika med Karin Krüger från Cepro. Henne träffade jag när jag var inbjuden som talare för ett nätverk med unga beslutsfattare som hon är med i. Det var såklart många intressanta personer med på den träffen och min uppgift var det jag är bäst på: att lära ut hur man proffsminglar och bygger personliga kontaktnät.

Karin och de andra gick runt och pratade med varandra. Hon fick kontakt med en person, de tog en nätverkandefika några dagar senare och nu har hon ett uppdrag på det företaget. Att göra det hon är bäst på: se över strukturer, strategier, CRM och försäljningcykler.

Otroligt roligt att få hjälpa till att skapa lönsamhet!
Vi ses i vimlet, hälsar Katarina på www.komfab.se