<![CDATA[]]>

Här utser vi årets David mot Goliat-vinnare!

Cecilia Ingvarsdotter

Publicerades: 7 november, 2015

Ingen av de tre finalisterna visste vem som skulle ta hem seger när de steg upp på scenen på mässan Eget Företag i Älvsjö. Se i klippet nedan vem det blev!

Under lördagens mässa presenterade Driva Egets Camilla Björkman och Anders Andersson de tre finalisterna som vi tidigare skrivit om i Driva Eget.

Årets vinnare blev Linda Sjölund med sitt klädmärke, Ossoami, som gör slitstarka byxor för barn. Hon tog emot priset med tårar i ögonen.
–  Det känns fantastiskt! Jag är förvånad men jätteglad, säger Linda om vinsten.

Här intervjuas hon av Camilla Björkman:

Vinsten till förstapristagaren var, förutom äran, en specialdesignad träskulptur av konstnären Signar N Bengtsson som föreställer David som hytter med näven åt Goliat. Dessutom en affärsutbildning för sig själv och en vän från Svea Ekonomi (värde upp till 4 850 kr ex moms/person), ett företagspaket från Avtal24 med fritt antal företagsavtal under ett år (värde 5 880 kr ex moms), bok från Björn Lundén och prenumeration och böcker från Driva Eget.

 Finalisterna som kom på delad andraplats var:

  • Vera Lisenstedt, Lisenstedt Fastighetsförmedling
  • Tobias Hernstig och Mattias Lindström, Bubbies (Nordic Mochi AB)

Vinsterna till våra andrapristagare var ett företagspaket från Avtal24, ett års bokföringsprogram och böcker från Björn Lundén, samt prenumeration och böcker från Driva Eget.

Läs mer om finalisterna här!

_DSC0034Så här glad blev Linda Sjöblom för att bli årets David mot Goliat
Mer från mässan Eget företag:

Så tar du kontrollen över företagets ekonomi – Anders bästa råd