Nya ThinkBook – designad med den moderna entreprenören i fokus

21 oktober, 2019

Under våren 2019 lanserade PC-företaget Lenovo en helt ny produktkategori – ThinkBook. Med ThinkBook har Lenovo tagit fasta på många uppskattade funktioner från klassiska företagsdatorerna i ThinkPad-serien, men samtidigt kombinerat datorn med funktioner och design från Lenovos mer konsumentfokuserade produktutbud. Resultatet av den här kombinationen är en dator som är enkel att använda, har snygg design och är mångsidig. Detta samtidigt som den uppfyller arbetslivets och verksamheters krav på mobilitet, säkerhet och prestanda.

Pingis Hadenius, entreprenör och CEO för Löwengrip, samt medgrundare till företag som Nordic Tech House och Flattered, är en trogen användare av Lenovos Think-datorer.

Jag behöver en kraftfull dator som är pålitlig samtidigt som den måste vara lätt att ha med sig

säger Pingis Hadenius. Säkerheten är dessutom superviktig för mig, eftersom jag ständigt besöker många olika platser och har kontakt med mycket människor behöver jag känna mig trygg i att informationen på min dator är skyddad. Att det dessutom är så bra kvalitet i skärm och tangentbord gör att jag kan jobba snabbare. Vem vill inte spara tid?

Säkerhet i fokus

För att värna om användarnas integritet är Lenovo ThinkBook-serien försedd med en så kallad ThinkShutter, vilket är ett sekretesslock för den integrerade webbkameran. Dessutom är de försedda med ThinkShield med fokus på inbyggd autentisering och säkerhets-funktioner, som exempelvis ett system som skyddar användaren från att ansluta till riskabla publika WiFi-nätverk. ThinkBook är även utrustad med en dold USB-port för säker anslutning av exempelvis en USB-dongel för extern mus eller tangentbord. En annan uppskattad säkerhetsdetalj är startknappen som läser av fingeravtrycket och startar upp datorn likt hur en smartphone låses upp. Även datorns responsivitet i övrigt liknar på många sätt en smartphone. ThinkBook har även specifika knappar för att du enkelt ska kunna ta emot och avsluta samtal via Skype for Business, och som fungerar även när datorn är i standby-läge.

Både smart och stilren

Lenovos ThinkBook finns redan nu med 13-tumsskärm och i november utökas sortimentet med 14- och 15-tumsskärm. Ytterligare en fördel med ThinkBook är batteritiden på upp till 11 timmar, samt snabbladdningsfunktionen som gör den perfekt för alla på språng. Den är även försedd med flertalet olika portar för ultimat uppkoppling och anslutnings-möjligheter. Den minimalistiska designen i aluminium och magnesium gör att den passar alla stilar i alla sammanhang, från etablerad entreprenör till en ung generation som precis påbörjat sitt arbetsliv.

För mig, och många andra entreprenörer, är gränsen mellan jobb och fritid diffus.

Därför behöver datorn jag använder fungera smidigt oavsett vad jag ska göra eller var jag befinner mig. Det är verkligen det som jag älskar med nya ThinkBook; den är både lätt och smidig att ta med samtidigt som den är kraftfull med smarta säkerhetsfunktioner, vilket är nödvändigt i mitt jobb. Fantastiskt ljud och en otrolig skärm är ytterligare bonus. Sedan är det alltid roligare att ha kundmöten med en snygg PC som alla är nyfikna på, särskilt på exportresor. Det blir en förstärkning av ens personliga varumärke, att ha den senaste och bästa tekniken.

Därför väljer Pingis Lenovo ThinkBook!

Pingis Hadenius har här samlat sina 3 främsta anledningar till varför hon väljer Lenovo ThinkBook.

  1. Designen – den känns lätt, snygg och stilren men samtidigt väldigt hållbar och stabil.
  2. Användarvänligheten – påminner på många sätt om en smartphone, har många bra anslutningsmöjligheter och är perfekt när man jobbar mycket tillsammans med andra. Kvaliteten gör att jag kan jobba snabbare och därmed sparar tid.
  3. Säkerheten – den erbjuder säkerhet som en riktig arbetsdator med mängder av smarta funktioner, samtidigt som den behåller sin prestanda.Därför borde du testa en helt tyst AW
Därför ska du bara jobba 25 minuter i taget
Spam eller krasch – så kan din sida angripas