<![CDATA[]]>

Succé för Driva Eget-dagen i Göteborg

Anders Andersson

Publicerades: 24 mars, 2015

Över 300 glada Driva Eget-läsare lät sig inspireras på Driva Eget-dagen i Göteborg under tisdagen. När Per Holknekt skulle signera sin bok blev det kö.

Per Holknekt fick känslorna att svalla bland besökarna på Bergakungen i Göteborg.  Han har startat 28 företag och mellan varven varit utslagen med missbruksproblem. Hans entreprenörskraft att driva igenom alla tänkbara idéer är imponerande. När han stöter på ett problem  försöker han hitta en lösning på det – och startar ett företag. I pausen blev det kö när han skulle signera sin bok.

Hans föreläsning på Driva Eget-dagen i september blev också en succé. Läs Pers tips från den här. Se en film med Per Holknekt på scen här.

GT:s chefredaktör, Frida Boisen, hade lagom till småföretagardagen sagt upp sig och ska starta eget – att våga ta steget som så många i publiken. Hon lärde ut hur man ska synas i sociala medier, och raskt skrev publiken kommentarer på #drivaegetdagen.

Susanne Liljenbergs framgångssaga med Granit inspirerade, läs tipsen från hennes föredrag på Driva Eget-dagen i september här.

David Stiernholm lärde ut hur man skapar struktur på kontoret och i mejlboxen för att jobba effektivare. Läs tipsen från hans föredrag på Driva Eget-dagen i Stockholm tidigare i mars här.

Redan imorgon är det Driva Eget-dag i Malmö. Läs mer här.

Fler bilder finns på Driva Egets  Facebooksida och bilder och kommentarer på #drivaegetdagen på Twitter och Instagram. Skriv mer där om ni var på vårt event.

Här ett axplock av bilder från gårdagens Driva Eget-dag på Instagram – se fler här!

 

DSC_7784

DSC_7764

Redan imorgon är det Driva Eget-dag i Malmö. Läs mer här.