Stress och press som företagare StartUp-resan

Hantera pressen som företagare – Caxton Njuki (världens bästa mentor) lär oss hur

Gustaf Oscarson

Uppdaterades: 2 juni, 2022
Publicerades: 1 juni, 2022

Caxton Njuki coachar SmakShare-Stina och ger dig som företagare råd för att hantera press och stress. Du lär dig också att pusha dig själv för att nå sina mål, varför lagom inte är ett alternativ och hur man ska tänka som en vinnare. Caxton är coach och utsedd till världens bästa mentor. Lyssna på de smarta tipsen direkt i nya avsnittet av StartUp-resan här.

Viktiga take aways om coachning med Caxton Njuki

  • Hur coachar man sig själv för att nå sina mål?
  • Varför är det viktigt att ha en coach som företagare?
  • Hur hanterar man stress på bästa sätt?
  • Vilka verktyg finns för personlig utveckling?

Tips! Prenumerera på StartUp-resan här – helt kostnadsfritt på YouTube

Hur följer jag StartUp-resan på bästa sätt?

Förutom att följa entreprenören Stina från idé till succé får även du som tittar våra bästa tips kring hur du bygger ett framgångsrikt företag.

  • Hur gör man för att starta eget? Registrering, affärsidé och affärsmodell.
  • Hur får man kunder och når ut digitalt?
  • Hur tjänar man pengar?
  • Hur finansierar man företaget?
    och mycket mer…

Och självklart får du också se baksidorna av företagandet. Se trailern för StartUp-resan här. StartUp-resan passar dig som ska starta eget, redan driver ett företag eller bara älskar att följa en entreprenörsresa. I varje avsnitt får vi följa när entreprenören tacklar ett typiskt entreprenörsproblem – allt i från att hitta kapital till att marknadsföra via sociala medier.

Psst! Glöm inte att prenumerera på YouTube-kanalen – så får du följa StartUp-resan innan alla andra! Får du vill väl inte missa alla genvägar till ett framgångsrikt företag?

StartUp-resan – följ entreprenören Stina från idé till succé under 365 dagar

I StartUp-resan följer vi entreprenören Stina som ska bygga ett framgångsrikt företag på 365 dagar. Serien följer företaget genom alla faser, utmaningar och kriser. Ska Stina lyckas bygga ett riktigt bolag som tjänar pengar och gör skillnad på bara ett år?

Se trailern här! Och glöm inte att prenumerera på YouTube-kanalen för att få tillgång till alla avsnitt. Som tittare får du massor med tips, verktyg och hacks så att även du ska kunna bygga ett framgångsrikt företag och starta eget snabbare.

vismaspcs.se/startup hittar du en kostnadsfri starta eget-guide.

StartUp-resan är skapad av Driva Eget i samarbete med