Tjäna pengar NU?! Driva Egets samlade tips och ultimata guider!

Josefin Wallin

Uppdaterades: 11 december, 2022
Publicerades: 12 december, 2022
Foto av: Adobe Stock

Vem vill inte tjäna pengar? Pengar är för vissa makt – och andra frihet. Det går heller inte att sticka under stolen med att livet oftast är enklare (om än inte lyckligare) med pengar. Här är våra samlade tips och ultimata guider för att tjäna pengar – nu!

Med rätt verktyg kan DU bli ekonomiskt oberoende

Vi bjuder många företagare på aktuella nyheter och guider med värdefull ”know-how”. Men är det någonting vi VERKLIGEN ser intresserar så är det att tjäna pengar – och gärna att tjäna pengar här och nu! Och visst är det något kittlande med tanken att med rätt inställning, kunskap och uthållighet så kan just du bli ekonomiskt oberoende. Här har vi samlat våra absolut bästa tips och guider för att ta dig lite närmare drömmen om att bli ekonomiskt oberoende och tjäna pengar nu!

StartUp-resan – lär dig att tjäna pengar i företaget

Här kan du få reda på allt detta

  • Vilka är bästa sätten att tjäna pengar i företaget?
  • Vad är en affärsmodell?
  • Vilka olika typer av affärsmodeller finns det?
  • Göra en affärsplan?
  • Bygga ett bolag som är skalbart?
  • Hur tjänar man pengar på en digital tjänst?
  • Hur kan man ta betalt för en app?
  • Fokusera på användartillväxt eller lönsamhet?

Tjäna pengar hemifrån? Så kan du tjäna extra pengar hemifrån – 14 enkla ideér

Bästa böckerna för att bli rik(are)?

Bästa böckerna om att tjäna pengar, investera och bli ekonomiskt oberoende. Dags att börja tjäna pengar och hitta investeringarna som gör dig ekonomiskt oberoende?

Till exempel boken ”The Millionare Next Door” av Thomas J. Stanley. Här får vi lära oss vad den typiske miljonären gör och inte gör, och hur vanliga människor kan bli miljonärer om de följer vissa tidlösa principer.

Vill du läsa mer? Vi listar våra 10 favoritböcker som verkligen hjälper dig på vägen.

Tjäna pengar på sociala medier, går det?

Kan du tjäna pengar på sociala medier? Bevisligen! För du ser redan idag flera som gör just detta. Bestäm dig för hur du skulle kunna tjäna pengar på sociala medier, gör en plan, sätt mål och genomför. Vill du sälja mer via sociala medier eller kanske bygga ditt eget personliga varumärke? Oavsett så tycker vi att du ska spana in följande guider.

Tjäna pengar på TikTok?

Går det att tjäna pengar på TikTok? Är plattformen relevant för dig som vill sälja och få kunder digitalt? Hur gör jag för att lyckas? Allt det och mycket mer går vi igenom i den här guiden, som hjälper dig att bygga varumärke och tjäna pengar på TikTok.

Här hittar du guiden: Tjäna pengar på Tiktok – så här gör du i 5 steg

Bygg ditt personliga varumärke

Ditt personliga varumärke som företagare är allt! Och äntligen kan vi bjuda på ett avsnitt om hur du skapar ett personligt varumärke i världsklass. Kommunikationsgurun Brit Stakston gästar oss i det här poddavsnittet – och hon tvekar inte att bjuda på sina allra bästa strategier. Strategier som hjälper dig till ett starkare varumärke (och starka varumärken kan tjäna pengar i sociala medier).

Lyssna på podden Business Hacks: Så bygger du ditt personliga varumärke – med Brit Stakston

Tjäna storkovan på Amazon?

Amazon öppnar mängder av möjligheter för dig som företagare? Allt om Amazon – från sälj till succé.

Lär dig knepen bakom succén: Knäck Amazonkoden (och bli rik?) – sälj på Amazon

Rik på Youtube?

Länge betraktades youtubers som några som tramsade framför kameran. Tills man började prata om Pewdiepies och andra influencers intäkter. Nu håller branschen på att professionaliseras betydligt – och du kan haka på!

Bli rik på Youtube: Youtube – så kan du tjäna pengar

Tjäna pengar när du sover – vinstmaskinen

Vem vill inte tjäna pengar när man ligger och sover? Här finns det flera olika sätt. En mer långsiktig idé är att placera sina pengar på börsen. Det kräver däremot att du sätter dig in i hur det fungerar, har tålamod och is i magen. En annan god idé – är att skapa en egen webbkurs. En mer konkret metod som du kan sätta igång med här och nu. Allt du behöver är en bra idé och kunskap andra vill ta del av. Sedan kan du sälja den hur många gånger du vill!

Vill du lyckas med detta bjuder vi dig här på de sex absolut bästa tipsen för att bygga en webbkurs och tjäna pengar nu!

Vill du bygga en vinstmaskin? Tjäna pengar när du sover – så lyckas du med en webbkurs

Jag vill veta ännu mer om att bli rik

Känner du att du fortfarande törstar efter mer kunskap om hur DU blir rik? Kanske vill du ha mer pengar för att känna trygghet, eller pengar som gör en annan vardag möjlig? Oavsett har vi här samlat några bonustips från oss till dig!

Bonustipset!

Vill du också skapa ett liv med frihet att kunna göra vad du vill, när du vill, med vem du vill? För att lyckas med det är ekonomiskt oberoende ett megasteg på vägen. Därför ger vi dig Gustaf Oscarsons bästa tips för att tänka som miljonärer och hur du kan göra för att bli ekonomiskt oberoende. Det handlar om att sluta att byta tid mot pengar, umgås med personer som är ekonomiskt oberoende och hur du skapar smartare utgifter.

Här kan du läsa alla tips i sin helhet: Så blir du ekonomiskt oberoende (få miljonärernas hemligheter här)