<![CDATA[]]>

12 smarta appar som hjälper dig att göra affärer

Ebba Arnborg

Publicerades: 11 november, 2014

Från visitkortsassistent till scanner – här är tolv appar som förenklar ditt företagsliv.

5 min businessplan
Skapa en affärsplan på bara fem minuter genom att besvara frågor i den här appen.
Iphone och Android. Gratis.

WorldCard Mobile
Många nya kontakter att hålla koll på? Ta en bild av visitkortet, sedan sköter appen resten och organiserar dina kontakter.
Iphone och Android. Pris 39–49 kronor.

Quickoffice
På språng mellan möten måste du ändra i budgeten och fila på ett -pressmeddelande. Inga problem. Med den här appen kan du skapa och redigera Word, Excel och PDF-dokument.
Iphone och Android. Pris 121 kronor.

iZettle
Vill du ta betalt med kort i ditt företag? Med hjälp av appen Izettle kan du koppla en kortläsare till din smarta telefon eller surfplatta, kvitto mejlas till kunden. Du kan även komplettera med kassalådor och kvittoskrivare och följa upp din kortförsäljning.
Iphone och Android. Gratis. Varje korttransaktion kostar mellan 2,75 och 1,5 procent.

Things
Som företagare har du säkert tusen bollar i luften. Se till att inte tappa någon med appen Things. Den hjälper dig att skapa och organisera att göra-listor, hålla koll på flera olika projekt samtidigt, och fokusera på det som måste göras just i dag.
Iphone. Pris 75 kronor.

Starta eget
Den här appen från Nyföretagarcentrum ger dig som är sugen på att starta eget nyheter och tips.
Iphone och Android. Gratis.

Inventory Now
Har du ett lager kan appen Inventory Now hjälpa dig att få en ögonblicksbild av det. Du ser hur många produkter du har inne, hur många du har köpt och sålt och dina vinster och vinstmarginaler.
Iphone. Pris 35 kronor.

Camscanner
Behöver du spara viktiga dokument, kvitton, fakturor eller anteckningar digitalt? Den här appen förvandlar din telefon till en scanner. Ta ett foto så sparas bilden som en PDF-fil som du kan mejla eller spara.
Iphone och Android. Gratis.

Toggl
Som småföretagare måste du hitta tidstjuvarna. Appen Toggl ger dig koll på arbetstiden. Skriv in vad du gör, tryck på en knapp och tryck igen när du är klar. Sedan kan du se hur mycket tid du lägger på olika saker och hitta möjligheter till effektivisering.
Iphone och Android. Gratis.

Evernote
Älskar du post-it-lapar? Då är det här appen för dig. Du kan skriva anteckningar, skapa listor, spela in ljudanteckningar och göra bildanteckningar.
Iphone och Android. Gratis.

DRIVA EGETS EGNA APPAR:
Kalkyl & 
Mobila kontoret
Med hjälp av Driva Egets app Mobila kontoret håller du koll på körjournaler, kvitton, tidrapporter och har tillgång till nyheter inom företagande. I appen Kalkyl får du hjälp att räkna på fakturering, lön, lån, ränta på ränta och moms.
Iphone och Android. Gratis. Mobila kontoret är gratis första månaden, därefter kostar den 149 kronor per år för icke-prenumeranter.

Läs mer om våra appar och ladda ner dem här!