<![CDATA[]]>

Missade du Driva Eget-dagen? Se alla föreläsningar här

Maja-Stina Skarstedt

Publicerades: 6 april, 2014

Nu kan du se alla föreläsningar från Driva Eget-dagen som en webbkurs.

Se de fyra huvudföreläsarna från Driva Eget-dagen den 18 mars direkt från soffan eller vid skrivbordet, genom vår nya webbkurs. Där har vi spelat in följande föreläsningar och paketerat dem för dig att enkelt ladda ner:

  • Christer Olsson är föreläsaren och inspiratören som hjälper dig att hitta rätt mål och förverkliga din företagsdröm. Han har utsetts till Årets talare och är en av landets mest eftertraktade inspiratörer. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor – och få publiken att gå direkt från tanke till konkret handling. Tid: 1h 7 min.
  • Kristina Lindhe är entreprenören som grundade företaget Lexington Company. Med unik profil säljer företaget nu inredning och kläder i över 20 länder. Här berättar hon om sin framgångsresa och ger dig råd och inspiration för att lyckas med ditt företag. Tid: 27 min.
  • Annika R Malmberg välkända säljcoachen, författaren och talaren, som ger framgångsråd om hur du bäst anpassar dig och din försäljning till olika kundgrupper. Tid: 16 min.
  • Björn Lundén är författare till en rad böcker om företagande och prissättning. I denna föreläsning lär han dig konsten att sätta rätt pris på dina tjänster och produkter. Tid: 18 min.

Kursen består av fyra filmklipp på ovanstående föreläsare. Det saknas tyvärr några minuter från Annika R Malmbergs föreläsning på grund av tekniska problem under dagen, men dessa har kompletterats med en förklarande text för att du som tittare ska förstå sammanhanget ändå.

För att köpa kursen, gå HIT och klicka på Lägg till i varukorgen och sedan Betala. Du kan betala med Visakort, Mastercard eller med Klarna faktura. Innan du genomför betalningen behöver du registrera dig med ditt namn, e-mejladress och det lösenord du vill använda för att komma åt kursen i framtiden. När du betalat engångskostnaden kommer du igång direkt och har sedan tillgång till kursen i 6 månader.