<![CDATA[]]>

Kom och lyssna: Skattexperten reder ut dina frågor

Ebba Arnborg

Publicerades: 5 september, 2016

Vad händer om 3:12 reglerna ändras? Vad ska du tänka på kring skatter i företaget? Nu kan vi presentera nästa talare till Driva Eget-dagen som går av stapeln i Stockholm den 11 oktober: Ulf Svensson på Björn Lundén som är expert på skatt och redovisning.

Ulf-Svensson_klar

Driva Eget-dagen är dagen då vi samlar landets bästa talare och inspiratörer och delar med oss av vår egen kunskap kring företagandet. Läs mer och boka din biljett här!

Nu kan vi presentera ännu en talare. Ulf Svensson är vd på Björn Lundén information, kunskaps- och utbildningsföretaget som specialiserat sig på skatt, redovisning och allt annat som rör företagandet.

Han kommer att tala kring skatt och ekonomi för dig som driver eget.

Ett ämne som kommer att beröras är 3:12-reglerna. De styr hur stor lågbeskattad utdelning du kan ta ut ur aktiebolag i olika situationer. Regeringen har gett en utredningen direktiv att se över dem. Läs mer om dem här.

På Driva Eget-dagen kommer Ulf därför att prata om de förändringar av 3:12-reglerna som väntas och som oroar så många. Ulf kommer också att svara på era frågor kring skatt.

– Driva Eget-dagen är ju mycket av en inspirationsdag och då är kanske inte skatter det man tänker på i första hand. Men vi vet att det finns en stor oro bland många småföretagare för vad som ska hända när regeringen än en gång ska förändra i 3:12-reglerna för fåmansbolag. Speciellt efter förslag om hälsoväxling och vinsttak. Då känns det superbra att kunna informera om det är utifrån ett småföretagarperspektiv och det är Ulf Svensson från Björn Lundén Information proffs på. Extra bra är det att besökarna har chans att få svar på sina egna frågor på plats av proffsen, säger Yasemin Bayramoglu, Driva Egets chefredaktör.

Fler talare under dagen är:

KARIN AF KLINTBERG – Doldisen bakom tv-succéerna

PAOLO ROBERTO – Inspireras av Paolos fighting spirit!

STEFAN SEBÖ – Säljexperten som berättar om konsten att skapa världens bästa företag

Dessutom kommer Driva Egets grundare Anders Andersson samt chefredaktör Yasemin Bayramoglu vara på plats.

Läs mer om dagen och säkra din biljett här!

DEG_dagen_800x500_X