<![CDATA[]]>

Succé på Driva Eget-dagen!

Maja-Stina Skarstedt

Publicerades: 19 mars, 2014

Vilken eftermiddag det blev på Rival i Stockholm! På Driva Eget-dagen stod fyra inspirerande föreläsare på scen – plus flera andra som fick igång de 600 i publiken. En hel hög med råd delades ut till alla småföretagare på plats. Se bilder och läs sammanfattning från dagen här!

Först ut under Driva Eget-dagen var säljcoachen Annika R Malmberg, som lockade fram flera skratt hos publiken när hon beskrev vilka olika personlighetstyper det finns – både bland företagare själva och kunder.

HÄR hittar du tips från Annika.

En som har gjort en häftig företagsresa är Lexington Companys Kristina Lindhe. Publiken fick hänga med från kaosdagar i början av företagandet till dagens succé – då företaget har över 100 anställda och 21 butiker.

Kristina Lindhe bjöd också på goda råd – läs dem HÄR.

Koll på ekonomi har företagaren och författaren Björn Lundén. Hans huvudfokus på scen var att få publiken att sätta rätt pris på sina varor och tjänster. Men hur gör man det bäst? HÄR ser du lite av vad Björn ville skicka med åhörarna.

Och som huvudtalare – och med enorm energi på scen – stod Christer Olsson. Hans bok ”Vart är du på väg – och vill du dit?” har sålt i över 40 000 ex och han säger själv att han gjort sunt förnuft till sin affärsidé.

Hans tips låter så logiska, men kan ändå vara så svåra att förverkliga. Bland många goda råd, slog han fast det viktigaste:

– Tänk på att den som vill mest vinner. Vänta inte på att någon ska ringa, ge dig ut! Stå för att du säljer, var en säljare! Du är ditt företags viktigaste konkurrensmedel.

Christer Olssons övriga tips hittar du HÄR.

På scen stod också The Fantastic Four, fyra skönsjungande enmansföretagare i en kvartett som gav sina bästa tips till kulturarbetare HÄR.

Även sponsorer och Driva Egets grundare Anders Andersson och chefredaktör Camilla Björkman gav tips till publiken. I pausen blev det kaffe och mingel. Se om du plåtades av Driva Egets fotograf Hans Fridén:

Ellen Norrvi driver företaget Jemk AB, som säljer redskap för ryggar och ryggont. Hon var på plats för att få inspiration och tips. ”Det är precis vad jag har fått de senaste två åren under Driva Eget-dagen”, säger hon som hade fått en hel del säljtips från Annika R Malmberg.

Adam Van Gripen går med starta företag-tankar: ”Nu ska jag se om jag kan bli inspirerad till att köra igång, och med vad. Jag har en vision om att göra det om inte alltför länge.”

Ingrid Jansson med företaget InJa Företagskonsult AB ville få ny inspiration under Driva Eget-dagen. ”Som egenföretagare är det viktigt att hela tiden hålla sig uppdaterad, speciellt med säljbiten.”

FLER BILDER! Hittar du på Driva Egets Facebooksida.