David Phillips Business Hacks

Få Ted-Gurun David JP Phillips bästa verktyg på Business Hacks Digital – är du anmäld?

Gustaf Oscarson

Publicerades: 30 april, 2020

För att klara Coronakrisen behöver du kunna styra din egen hjärna. Därför är vi otroligt stolta över att David JP Phillips är en av föreläsarna på Business Hacks Digital den 7 och 13 maj.

Din och dina medarbetares prestation och ert välmående under ”Coronakrisen” beror nämligen till stor del på vilka signalsubstanser ni matar era hjärnor med. 

Här bokar du dina biljetter till Business Hacks Digital (och spana in vårt supererbjudande)

Lär dig optimera din prestation under Coronakrisen

På Business Hacks Digital tar David med dig på en resa genom hjärnan – hur inspiration, motivation och även vår viljestyrka (om den används fel) många gånger sätter krokben för oss i vår framfart att utveckla oss själva. 

Och hur vi istället genom en bättre ”manual” kan skapa faktiska och bestående förändringar. Vill du att du själv och dina medarbetare ska prestera bättre och må bra även i tuffa tider? På Business Hacks Digital får Davids 10 verktyg som verkligen fungerar!

Vem är David JP Phillips?

Med miljontals visningar på bägge sina TED-talks är David Phillips en världsprofil inom modern kommunikation. Hans unika perspektiv att blanda humor, allvar och vetenskap gör att föreläsningarna alltid är konkreta och fyllda med användbara verktyg samtidigt som de är underhållande och trollbindande. Han blandar vetenskaplig teori med en vass tunga och träffsäker humor. David är en av Sveriges bästa föreläsare – helt enkelt!

Här bokar du dina biljetter till Business Hacks Digital (och spana in vårt supererbjudande)